March 11, 2008

cherish moments =)

I love you sal
I love you shana
I love you farah

10th March 2008
Farah adalah orang pertama yang tiba di rumahku. memang semangat. Shana yang menjanjikan tiba di rumah aku pada pukul 9, alih-alih tiba pada pukul 10++. salbiah pula ialah tetamu kehormat. saat yang lain baru sampai, fara busy dengan on9. kemudian baru yang lain semua kelilingi komputer aku. semua teruja ek nak on9?

sorry air aku buat giler x sedap :) chatting all nite long.. napela muke aku time tu nmpk cm hantu.. sume takowt :)) serius! :)) layan citer hantu tutup lampu.. shana cbuk2 peluk kaki aku nie.. hahahaha :)) then snap pic.. first time tidur bersama tahun ini. kenangan paling manis buat kita semua :)


11th March 2008
3 months la sweetie! :) xoxo~

tak sangka pula kawan-kawan aku ini mandi agak lama. rambutku pula lambat sungguh proses nak kering. ramai pula yang beria-ia nak dressup kan aku. seperti aku nak pergi berdating.

akak nedy ckp today ladies day.. rm6 je tiket :) cerita 10 000 BC,,,, budak tu giler comel! evalot kowt nma die.. blue eyes :))

sempat juga kami berkaraoke. suara shana tetap yang paling menonjol berbandingku. sebab suara aku sumbang ;p

dpt wat sticker.. dpt cincin.. tp sal terhilang cincin tu.. promise aku carikan :((

Sal with ashrie while Fara with carleft.

again aku dn shana jd pasangan lesbo entah kali ke berape.. what a lonely day :P

teman shana beli kasut/sandal sekali... giler lawa2 kasut! :))

harapan dh tercapai.. ikowt paramore.. :)) they said i'm look cuter... hahhahahahahahaha.. wat lawak je :) nasib baek x de high heels.. kalo x kene pakse pakai :) hari yg paling best!!!

sal dh balik dah. okay, memang aku sedih. counting the days till i meet you again,

rambut aku juga dipotong hari ini. like it even more :)