October 27, 2008

FunFun

25th Oct 2008, saturday




hari yang indah untuk pergi ke open house di rumah kawan hari ini. suppose my friends, Shana, Yana dan Fara berkumpul di rumah aku before pergi open house di rumah Epy. disebablan ada masalah, mereka melepak di rumah Yana dahulu :)

sebaik sahaja tiba di rumah Epy, aku terkejut. ramai sangat orang di sana. Mcpee juga ada di sana setelah sekian lama tidak berjumpa.

kemudian kami menaiki kereta Podean dan Emirul untuk merayau-rayau. entah bagaimana aku boleh terjerit sampai terkantoi suaraku saat memanggilkan kawan lamaku, Umie.

Kereta Podean, Kelisa. bayangkan kami naik seramai 7 orang. sangat sempit. 5 girls and 2 guys. disebabkan ramai sangat juga kami tidak berani pergi ke JJ.

sempat merancang untuk keluar Rabu nanti semata-mata ingin menonton movie bertajuk House Bunny. sebelum merayau, kami hantar Fara pulang dahulu. sempat melepak di stadium dan merakam video merepek :)

disebabkan kebosanan juga, Izyan(twin) request untuk mencube membawa kereta kelisa round jalan stadium. memang agak laju dia bawa. kecut perut aku duduk di seat belakang +_+. bila tiba saat aku memandu, kereta tu pun melompat sebaik sahaja aku tekan minyak. sah silap tekan clutch :D

sempat juga melawat rumah Podean di Cengal. cantik rumah lama dia. besar tapi kotor kerana sudah lama tidak diduduki.

==============================================================================


26th Oct 2008, sunday



Hari ini pergi ke rumah Yana pada waktu petang. semalam Izyan(twin) berangkat ke KL dengan pakcik dia. maka aku keseorangan kebosanan di rumah. tak sangka Abang Udin datang melawat dengan isterinya.

nasib baik Izyan balik awal, terus head ke rumah Yana. agak kesian dengan Yana memandangkan ramai tidak menghadirkan diri untuk open house di rumahnya. hanya aku dan Izyan sahaja okey -.-

terpaksa jalan kaki balik rumah gara-gara Ama(m0m) lupa nak jemput +_+

pada waktu malam, kami semua pergi ke rumah Emirul pula. kali ini Podean dan Emirul yang jemput. disebabkan kereta penuh, memang agak bersempit duduk di belakang.

terus ke rumah Yana pula dengan niat nak ajak dia sekali bersama tetapi niat terbantut apabila ibunya dan abangnya tidak membenarkan pula.

ramai juga di rumah Emirul. berjumpa juga dengan bekas kekasih. haha ;D sekian lama tak berjumpa. sempat pula pinjam motor die dan naik bersama dengan Izyan just for ronda-ronda sekitar taman.


============================================


27th Oct 2008



Hari ini birthday Fara(bff) dan Emal(bro). terpaksa bangun awal pagi semata-mata untuk ke Melaka. ke sana pula untuk hantar Asya balik ke Uni. sempat juga merayau sekitar Melaka. memang sangat cantik. dapat juga tengok eyes on Melaka dari jauh.

malam ini pula akan buat celebration di JJ untuk Emal ;)

someone told me about one book called "man are from mars, women are from venus". terus tengok harga dia. RM55.90. agak mahal :)






p/s : Mr N demam hari ini. get well soon dear ;)

0 comments :