February 09, 2009

Paint



HARI SUKAN PADA 14 FEB 2009, SABTU DI PADANG SEKOLAH







One of my friends busy sketching. for what? kena lukis di dinding sekolah dan cat. kira macam pertandingan antara sekolah. ada lagi 50 sekolah yang join pertandingan ni. but saya tak minat :D












Yang lain2 busy cat dinding bangunan tu. warne putih. before start melukis semua. hanya 3 orang melayu je yang join buat benda ni.










meja saya di kelas :D









i made this :D













Ni jadual kelasku :D jadual kelas aku mmg slalu bertukar, harap maklum :P


pasu bunga kelas kitaorang










tetap sayang kelas ini :)












ketika on the way balik. jalan sesak pula. ingatkan polis nak check pakai seat belt ke tak. tapi rupa2nye JKR tengah repair jalan.












kereta idaman ku(putih).









:O




Award daripada cik Atikah Khadir

thanks yerk! ^^ truly appreciate it ^^

5 comments :

Radiusi Maya Algebra said...

miss nadnod yg liquid 2 comeyl.
hee..
:]
take care darl.

aku.cydot said...

wah! nad.cydot pown ade. kikiki. glemer! huhu.
*psstttt giler glamer kan dak neyh! haha. :D

Miss Nadnod said...

comel ek? *bangge2*
hahahaha :P

cik nad.cydot nie mmg glemer n feymes ^^

aku.cydot said...

tadew maknanyer la yunk oii! huhu.
btw, da bertudung eyh skrg?
kiut2.

Miss Nadnod said...

owh tidak, pakai mmg pakai tp utk certain times je :)