March 28, 2009

Video on 23rd march :)

time to blow up candles :)



and i did have some difficulty uploading the other videos :D maybe later :)

March 27, 2009

Birthday gifts & Birthday wishes

kualiti sangat tak bagus sebab saya tak tahu printscreen :P


wishes : -



sweeet, hahaha :)



:)



:')

















Special things :) :-

both my sayang sempat membuat kad special for me.
even tak dapat pun kad tu, hanya gambar sebagai suprise :P
thanks Izyan, thanks N** :) [ily!]




:"))








Gifts :


here's the gifts i got for my birthday :



From Izyan.



cincin tertera no.23 juga saya dapat. no 23 is my favourite.
thanks Izyan :')




from Wan

well, suprise juga kau bagi aku candles. hehe, thanks Wan :')



from Shana






from Yana





from my sister





from Izyen.i

:")







anyway, this 27th march is Podean's birthday
and on
30th march is Megat's birthday.

i would like to wish u both Happy birthday :)
tidak ada suprise khas pula untuk korang. hehe

March 25, 2009

My birthday celebration



Pada 23 Mac 2009 yang lepas, finally im turning seventeen. sudah layak dah kalau saya nak ambil lesen kereta. terima kasih kawan-kawan for 'd' best celebration ever. even sangat kecil-kecilan dan tak ramai datang. hehe :')

jumlah tetamu yang datang ialah 10 orang. total 11 orang including me. saya sangat hargai kawan-kawan saya yang hadir sebab susah payah pergi beli kek dengan air dan save stok tepung dalam beg semata-mata nak buat flour fight. :') baik punya cadangan korang. aku tengah makan pizza, korang balik tepung pulak :'P

kami sambut di Lake Garden. jika anda pergi Seremban, pasti lalu Lake Garden barangkali :) saya tak pernah sambut birthday sebegini. jadi ianya sangat memorable. saya memang dah lama tahu mereka rancang nak baling tepung dekat saya.

contoh apa yang Shana cakap :

alaaa. nanti tak dapatlah baling tepung!
setiap kali dia tercakap point tepung ini. saya akan tanya "hah?". macam gaya kurang dengar dan tak faham. padahal saya faham sangat. hanya berpura-pura. hehe. saya hampir menangis sebab terharu sangat-sangat. tak sangka mereka sanggup beli kek birthday untuk saya. tapi lilin tidak berjaya dinyalakan memandangkan angin sangat kuat.

sahabat baik saya di JB, sempat meninggalkan pesanan ringkas di telefon bimbit berbunyi : happy birthday. apelagi kan kan? ;D thanks sayang. dan thanks kepada "dia" yang sempat singgah di shoutmix untuk wish :')



saya pelik kenapa jari Podean di pipi saya -.-''


kami berempat perempuan.
Balqis tak nak masuk camera akibat alergicnya terhadap camera :P

Align Center

yana setelah di attack :D


my second birthday cake this year


cheweng boy? or aiman :)


podean dah jadi cam macha dah :))


megat sang a song for me :P


diriku yang kusyuk dengar megat nyanyi :D


comel je gambar ni :p thanks aiman!


tengah kusyuk makan :D



finally, with my birthday cake.

March 22, 2009

Advanced birthday cake :)


blueberry+vanilla ice cream cake :D




I love u Mom !! :)









melecet -.-






i miss u :)




i still keep this picture.love those c louds ^^






p/s : thanks Izyan for a great and the wonderful gifts you spent for me :)

March 20, 2009

Who are you?




3/19/09 5:04 pm

nadnod forever :

"what a coincidence.my name is nadila n my bf's is anod=nadnod.so sad that he passed away"






pay a visit to this website. i found this link somewhere but im not sure where.
enjoy ^^