March 25, 2009

My birthday celebration



Pada 23 Mac 2009 yang lepas, finally im turning seventeen. sudah layak dah kalau saya nak ambil lesen kereta. terima kasih kawan-kawan for 'd' best celebration ever. even sangat kecil-kecilan dan tak ramai datang. hehe :')

jumlah tetamu yang datang ialah 10 orang. total 11 orang including me. saya sangat hargai kawan-kawan saya yang hadir sebab susah payah pergi beli kek dengan air dan save stok tepung dalam beg semata-mata nak buat flour fight. :') baik punya cadangan korang. aku tengah makan pizza, korang balik tepung pulak :'P

kami sambut di Lake Garden. jika anda pergi Seremban, pasti lalu Lake Garden barangkali :) saya tak pernah sambut birthday sebegini. jadi ianya sangat memorable. saya memang dah lama tahu mereka rancang nak baling tepung dekat saya.

contoh apa yang Shana cakap :

alaaa. nanti tak dapatlah baling tepung!
setiap kali dia tercakap point tepung ini. saya akan tanya "hah?". macam gaya kurang dengar dan tak faham. padahal saya faham sangat. hanya berpura-pura. hehe. saya hampir menangis sebab terharu sangat-sangat. tak sangka mereka sanggup beli kek birthday untuk saya. tapi lilin tidak berjaya dinyalakan memandangkan angin sangat kuat.

sahabat baik saya di JB, sempat meninggalkan pesanan ringkas di telefon bimbit berbunyi : happy birthday. apelagi kan kan? ;D thanks sayang. dan thanks kepada "dia" yang sempat singgah di shoutmix untuk wish :')



saya pelik kenapa jari Podean di pipi saya -.-''


kami berempat perempuan.
Balqis tak nak masuk camera akibat alergicnya terhadap camera :P

Align Center

yana setelah di attack :D


my second birthday cake this year


cheweng boy? or aiman :)


podean dah jadi cam macha dah :))


megat sang a song for me :P


diriku yang kusyuk dengar megat nyanyi :D


comel je gambar ni :p thanks aiman!


tengah kusyuk makan :D



finally, with my birthday cake.

3 comments :

full of love,keyna said...

beshhnye!kawan kawan sambut bufday.alangkah bahagianye jd awak ;)

the besh momont in life;
HAPPY BUFDAY MISSNAD ;)

Radiusi Maya Algebra said...

waa..
bestnyer bsday party dye:p

Miss N. said...

hahaha.. mmg best n sgt sgt terharu la ngan ape dorang buat..