June 27, 2009

The revenge of the Fallen?




my bee my bee :D






finally dapat juga pergi menyaksikan movie Transformer di MBO, Terminal 2.








Al-Fatihah buat Mj.






hero yang diminati oleh izyan. sebab die sweet? :P


ada scene yang dilakonkan di Mesir :P








wayang start pukul 12.30.
betul kata Izyan :D memang audio di MBO best.






Izyan nak sangat dadu ni :D
boleh bawa masuk dewan exam nanti.





after wayang, terus pergi naik bas ke terminal one






dapat beli tudung :)
















p/s : finally, sudah ada facebook :)

June 26, 2009

MJ . Restaurant City



Al-fatihah.




Trial Spm 17 Ogos 2009






since i saw many people play this :D i give it a try too..
sumpah best! :D


June 24, 2009

Cute Stuff . Renovation




suatu hari Izyan berjalan-jalan di tepi jalan(takkan longkang pulak kan). tiba-tiba dia ternampak sesuatu yang menarik. iaitu keychain. perhatikan gambar di atas.

logik tak terjumpa keychain sebegini di tepi jalan? :)







thanks shana for the lovely things u sold :D










waktu kokorikulum tadi, kena renovate kelas.

pesanan khas kepada pelajar sekelas:
tolong kosongkan bawah meja anda sebelum balik. tolong bawak balik segala buku bawah meja yg ditinggalkan. kerjasama anda amat dihargai +_+

June 21, 2009

Wedding. Kampung. Videos


Happy Father's Day!




seperti biasa, setiap hujung minggu pasti my parents akan ajak atau paksa pergi kenduri kahwin :)
kali ni ke Beranang.





dapatlah juga merasa kek pengantin kali ini :)
jarang dapat^^ tambah sampai 3 kali. sedap, rase coffee :)




lepas kenduri terus pergi balik kampung :)
semalam dah balik kampung. hari ni balik lagi :P




kucing ni rupa dia macam my aw aw sikit :D cuma warna lain.




here's my cat :D
lebih kurang sama kan kan kan?




die nampak comel sangat dari belakang :D















video yang dirakam di kampung




waktu hari guru baru-baru ni. banyak video yang interesting berjaya direka oleh para pelajar tingkatan 5. from lah, acap dan ayie :D

Kampungku



20June2009

dah lama tak balik kampung. mungkin sebab tidak ada apa2 lagi yang boleh menarik minat nak balik. raya tahun lepas mmg dh bosan sebab atuk n nenek meninggal pada tahun[2008] +_+ so mcm x bermakna sangat kalau dapat balik pun.

hari ni terbukak la jugak hati nk pergi kan kan ;D dptla merase buah manggis, durian dan langsat. semuanya masih fresh2 la katakan sebab baru dipetik. cuma paling tak puas ati tidak dapat makan manggis banyak2 sebab sume masih hijau lagi.





bunga solar yg berharga rm10 :)







Setibanya di kampung, terus kejar tempat reban itik.









my mom



see the ugly duckling? bagi saya dia tetap comel :)




aktiviti melompat nak petik manggis :D





sedap! :D




:P



kali ni, itik sebenar aku pegang




Hello Kitty and the simpsons?



see my kazen? dan Alak :D





cute kitty cat meow meow :D





rapunzel




hye, im Rapunzel.whats ur name? :)




wish i could be somebody






yoga :D





lepas di make over oleh Alak




jatuh tersungkur.