June 21, 2009

Wedding. Kampung. Videos


Happy Father's Day!




seperti biasa, setiap hujung minggu pasti my parents akan ajak atau paksa pergi kenduri kahwin :)
kali ni ke Beranang.





dapatlah juga merasa kek pengantin kali ini :)
jarang dapat^^ tambah sampai 3 kali. sedap, rase coffee :)




lepas kenduri terus pergi balik kampung :)
semalam dah balik kampung. hari ni balik lagi :P




kucing ni rupa dia macam my aw aw sikit :D cuma warna lain.




here's my cat :D
lebih kurang sama kan kan kan?




die nampak comel sangat dari belakang :D













video

video yang dirakam di kampung




waktu hari guru baru-baru ni. banyak video yang interesting berjaya direka oleh para pelajar tingkatan 5. from lah, acap dan ayie :D

2 comments :

IN said...

tkyah aa de letak vdeo tuh haha

Miss N. said...

saje2 je :D