June 10, 2009

Library


:)




Semalam disebabkan banyak homework yang tertangguh, Asip beria-ia mengajak pergi ke library untuk menyiapkan tugasan yang dah berkurun tak bersentuh. tapi saya pergi dengan rakan-rakan, akhirnya saya seorang sahaja yang belajar seorang diri di meja besar. orang lain semua hilang pergi berdating dan hang out. kecewa T_T






Azrul with Yana.




mira dan ro



nasib baik ada mereka yang sudi teman saya :)




dan finally Asip dan Yana kembali.



i love the library ;p

2 comments :

full of love,keyna said...

hehe.ta sangka kite akn jmpe ehh,segan gak nk tego u nadd,hehe.anyway nad lawa atu.mke bersih je.jeles!:P

Miss N. said...

actually nad x pasan pun tu keyna :P
seriously keyna comel ^^