June 19, 2009

Teacher's Day

Entry kali ini agak panjang memandangkan dah agak lama tak dapat nak mengupdate blog kerana ke-busy-an dengan sekolah dan tuisyen. result mid year masih belum terima sepenuhnya.

aku pelik kenape karangan bm aku much better dari karangan bi :)) tak pernah2 essay bi aku dapat seteruk ni. mungkin sebab tukar teacher bi, susah nak dapat markah.



Trial Spm bermula 3 September 2009.



17thJune2009,

Rakan COP di sekola :P banyak pulak polis yang datang.

yang tak best kene duduk di khemah di luar dewan. apabila tengah hari, kehangatan semakin terasa. sampai Pilah(classmate) boleh tertidur.

shaza tukang mengipas :D alang2 tu, suruh budak-budak di atas ini membuat signame. menggunakan camera (bff) untuk snap kesumua picture di atas.

thanks anyway sebab sudi berkerjasama, rakan :)


malu sangat boleh tersilap sebut Alone. ini kes Azhar dgn Faiz la. ajar vokal a, o la bagai. terus jdi Olone. bukan Alone. tolong jangan drop aku lagi wahai Izyan dan Shana :P


the story begin,

datang2 je terus angkut Yana pergi tapak perhimpunan
semata2 nak duduk depan sekali so dapat tengok persembahan silat :D






persembahan silat daripada aspuri




after perhimpunan.



hiasan di depan pentas :)








tema hari guru kali ini ialah kasih sayang x silap aku :D
seperti banner yg terpapar di atas..


my light, my friend, my teacher.. a boaquet of love for you :)
[wrong spelling di atas kan?]





cikgu BM :D






fresh flowers :)



bb dok sebelah perempuan. kecurangan sudah berlaku :P
jodoh Yana masih setia. hahaha :D akibat jodoh aku dan jodoh Yana sudah
perasan kami suke mengintip mereka dalam diam, perasaan suke2 ini
perlu dihentikan secara serta merta :D ini kes crush main2.




meet my spp :) Afi!





bergambar sebelum acara gubahan bunga bermula :)






guys maen volleyball.



Selamat Hari Guru :)




Shan dan Nad :)
korang cantik sangat ^^




hadiah untuk pemenang gubahan bunga terbaik.





Pasukan cak lempong sekolah.




Hajar and chip :)





bertemakan merah dan hitam[bagi pemimpin pelajar]





juruacara for today? :)
kualiti gambar yang teruk





Band Kasyi buat persembahan yang hebat dengan lagu cinta gila




si gadis merakam aksi si jejaka ;)






band Kasyi





memang dewan padat dengan pelajar2 dari semua tingkatan dan
sayangnya BB duduk dekat2 dengan Yana T_T






band Nabmeres membuat persembahan :)
1st time dapat menyaksikan Podean menyanyi live.





cabutan bertuah.





Persembahan terakhir oleh band. erm aku lupe name band korang :)

yang sayangnya, semua budak berangkat balik
before dorang berjaya habiskan persembahan.






on the way to the main gate :D sempat snap pic cik Naza yang berlakon as
cikgu for sketsa utk hari ini ;)





and lastly,

Selamat Hari Guru!

0 comments :