July 26, 2009

Condition. Theme Park. Shocking News

to shana,
ingat tak dulu aku cakap aku ada jumpa blog yang menggunakan
title 'anak mat nor'?
aku dah terjumpa balik :D terus aku teringat kau :))











demam dah elok :D
ternyata terseksa kena minum air dalam kuantiti yang banyak.






sepatutnya pagi ini saya pergi tuition BM yang bermula pada pukul 8.30 pagi. sangat awal sampai saya selalu ponteng. kali ini saya ponteng lagi.





Izyan(twin) akan pergi ke Genting Highlands pada 7 Ogos ini. ini adalah family gathering. keluarga beliau. not mine. pada mulanya saya memang nak sangat sangat ikut tapi memandangkan Trial SPM semakin hampir, terus saya rasa ragu-ragu.

dan baru-baru ini ibu Izyan(twin) datang ke rumah saya dan meminta permission ibu saya untuk membenarkan saya pergi. tak sangka ibu saya benarkan :'D

tapi first sekali, aku tak nak naik space shot. tak nak naik roller coaster :P





tak nak naik ni tak nak naik ni!









operasi mengemas bilik juga dijalankan pada hari ini.



To him :
tarikh gambar ini ditangkap : 27 Dec 2008








terkejut jugak bace news ni.

July 25, 2009

Mulut Masin cakap diri sendiri Demam






kan dah demam. saya main cakap sahaja saya tak datang ke sekolah sebab demam. menipu sahaja. tengok-tengok betul-betul demam. mulut masin. saya ingat ambil darah itu sakit. habis saya genggam tangan kuat-kuat -.-


pembelian handphone baru untuk akak saya.
her phone was stolen ketika dalam train nak balik ke Seremban.

July 24, 2009

#Random 3






saya suka novel ini :)



my restaurant city :D



bagaimana video yang aku upload boleh sesat disitu -.-






tempahan untuk tshirt bloggers community masih dibuka.
sila view website ini untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang tempahan.

July 21, 2009

Done with My Project

finally, im done with you baby!






















aku tahu karya aku tak berapa nak lawa. aku beli frame ni sampai rm18.
:P



aku buat fail ni pun sendiri juga.





muke depan folio.






ini lukisan persembahan untuk projek ni :D

inilah projek aku. men-design tshirt untuk scuba club ^^

3 bulan adalah masa yang diperuntukkan untuk menyiapkan projek seni ini. tapi disebabkan suka menangguh akhirnya jadi kerja saat-saat akhir.





comel tak orang lidi tu? ;p







lepas ini sudah tiada kokorikulum. alhamdulillah :D!



p/s : today annivessary Shana & Paan. yang ke 2 tahun 6 bulan. congrats :)

July 17, 2009

Karya


just got back from tuition centre, subtopik akhir for account sangat sangat senang :D memang pening pada mulanya kerana dah jadi seperti addmat, banyak menggunakan formula. pusing sini sana. carik margin keuntungan, peratus ni la peratus tu la.

alhamdulillah sekarang dah hafal sedikit :)












semalam my parents fly ke INDON. tak tahu flight dorang pukul berapa. -.-


recently pretty busy dgn last minute work. projek seni tak siap lagi. sampai ke sekarang still terkial-kial mewarna sampai tangan aku penuh dengan pelbagai warna. sebab dah tido lambat kan. mula la malas nak basuh tangan. terus tidur. tak sangka boleh jadi permanent pula ;D







cuba bandingkan gambar atas ni dengan bawah ini.
mesti korang prefer gambar bawah kan? sebab lebih kemas dan
cantik susunan die dan ton kaler yang cantik :p
which one is mine? im not that artistic.

mine? pic above is mine ^^









hasil collection saya.

Shana bawa sepit rambut hari ni ;)
saja nak bagi hadiah for my sisters..




mari view hasil lukisan yang berjaya dihasilkan di bawah.





mesti korang ingat aku yang lukis ni kan? :D

owh tidak.
lukisan ini milik Chong Poh Yin.



ni la karya cik Poh Yin. memang lawa.
korang tak tengok lagi hasil sebenar lukisan untuk projek
seni tahun ni yang dia dah buat :D
lukisan atas ni dilukis dan diwarna olehnya sndiri.
ramai ingat ini diprint dari komputer ;D




comel kan ikan ni :D






and finally,


karya aku.serius projek seni tahun ini sangat complicated.

July 12, 2009

Jerawat / acne / zits


Kedudukan jerawat dan info:




DAHI
Haba badan melampau, mungkin peredaran darah tidak baik. Minda dan badan, mungkin terlampau letih. Stress. Golongan ini biasanya panas baran.

Nasihat : Pupuk tabiat tidur awal, bangun awal. Dapatkan tidur yang cukup dan
minum air banyak.



DAGU
Fungsi buah pinggang terjejas atau sistem endokrin (rembesan dalaman) lemah. Kaum wanita mudah mendapat jerawat di sekitar dagu mungkin berpunca daripada haid yang tidak teratur dan sistem peranakan yang bermasalah.



PIPI KIRI
Fungsi hati mungkin kurang lancar termasuk dilanda masalah rembesan,
menyahtoksin dan penghasilan darah.




PIPI KANAN
Fungsi paru-paru tidak normal.




PADA BADAN (BELAKANG & DEPAN)
Sistem perkumuhan yang bermasalah, mungkin sembelit. Amalkan pemakanan yang sihat dan mengikuti piramid pemakanan bagi mempastikan toksin tersingkir dengan lebih baik.




HIDUNG
Jerawat di batang hidung bermaksud tulang belakang kita mungkin bermasalah. Di hujung hidung mungkin kerana haba perut melampau dan sistem penghadaman tidak normal. Di salah satu hujung hidung pula boleh dikaitkan dengan ovari atau sistem reproduksi.

July 10, 2009

His Result


berjaya jumpa website Cairo U yang telah di-translate-kan kepada english.










tujuan utama buka mesti ada sebabnya tersendiri kan ;p
search under Faculty of Medicine ^^





انور بن نور عزام







Congrats dear :)






p/s: please open this, about Jacko/MJ