July 17, 2009

Karya


just got back from tuition centre, subtopik akhir for account sangat sangat senang :D memang pening pada mulanya kerana dah jadi seperti addmat, banyak menggunakan formula. pusing sini sana. carik margin keuntungan, peratus ni la peratus tu la.

alhamdulillah sekarang dah hafal sedikit :)












semalam my parents fly ke INDON. tak tahu flight dorang pukul berapa. -.-


recently pretty busy dgn last minute work. projek seni tak siap lagi. sampai ke sekarang still terkial-kial mewarna sampai tangan aku penuh dengan pelbagai warna. sebab dah tido lambat kan. mula la malas nak basuh tangan. terus tidur. tak sangka boleh jadi permanent pula ;D







cuba bandingkan gambar atas ni dengan bawah ini.
mesti korang prefer gambar bawah kan? sebab lebih kemas dan
cantik susunan die dan ton kaler yang cantik :p
which one is mine? im not that artistic.

mine? pic above is mine ^^









hasil collection saya.

Shana bawa sepit rambut hari ni ;)
saja nak bagi hadiah for my sisters..




mari view hasil lukisan yang berjaya dihasilkan di bawah.





mesti korang ingat aku yang lukis ni kan? :D

owh tidak.
lukisan ini milik Chong Poh Yin.



ni la karya cik Poh Yin. memang lawa.
korang tak tengok lagi hasil sebenar lukisan untuk projek
seni tahun ni yang dia dah buat :D
lukisan atas ni dilukis dan diwarna olehnya sndiri.
ramai ingat ini diprint dari komputer ;D




comel kan ikan ni :D






and finally,


karya aku.serius projek seni tahun ini sangat complicated.

2 comments :

Cyclops said...

gila kau, smart doh lukisan kau. respect laa.

Miss N. said...

puji ke perli ni? :D