July 09, 2009

Suprise at the Front Door ❤

Last Night


ME : "bila nak balik?"

HIM : " adalah, tak nak bagitahu. kata nak suprise?"

ME : "bagi jela tahu -.-"

HIM : "tunggu result keluar la. tengah buat apa?

ME : "tengah cakap dekat telefon la :P"

HIM : "tahu la, tadi tu?"

ME : "online laa. macam biasa :))"

HIM : "hish. tak habis-habis online, trial nak dekat dah ni."

ME : "esok tak nak pergi sekolah! :D ada hari ibu bapa[open day]"

HIM : "owh ek? esok duduk berdua jela?"

ME : "kan izyn ada"

HIM : " yela, abang2 semua tak ada ke?"

ME : " dia tidur sampai tengah hari :)"





blablabla[talk and talk] sampai 20 minit.

.....

....



3 minit kemudian,





HIM : "hello, esok nad tak pergi sekolah kan?"

ME : "yeah. why?"

HIM : "parents keluar pukul berape?"

ME : "waktu pejabat la?"

HIM : "takkan kedai dobi buka awal sangat?"

ME : "mane ade :) Ama kerja kastam laa"

HIM : "tak pernah bagitahu pun!?"



......................................................



Pagi tadi pula**


this will be the last time you did me wrong,
no more laying up in ur arm,
no calling saying you want me back,
im packing my back, wht u think about that?

*telefon berbunyi*





ME : "ermm, hello"

HIM : "aik, baru bangun tidur ke?!"


ME : "tak dela baru, dah lama kot. hahaha"
*sebenarnye baru bangun*


HIM : "nad cuba keluar rumah kejap"

ME : "kenapa pulak?"

HIM : "keluar jela."

ME : "nak buat apa?"


*terus tinjau dari tingkap*


ME : "ada apa kat luar?"

HIM : siapa suruh tinjau, orang suruh keluar dulu.."

ME : "hah? okok."


*pintu dibuka*





Tiba-tiba..






HIM : "hai nad"


❤❤❤


there he is. right in front of me with a box in his hand :')
tempoh 9 bulan agak lama. akhirnya dapat berjumpa. baru-baru ini saya pelik juga dia sering telefon saya. agak kerap :D

satu sahaja yang saya segan. tak sempat basuh muka dan mandi -.-




ME : "eh! bila *** balik? tak bagitahu pun?"

HIM : "kate nk suprise.. hahaha"

ME : " tak bagitahu pun. tak boleh masuk rumah. Izyan ada. duduk luar jela :P







akhirnya buat keputusan nak teman dia makan di kedai mamak berhampiran. sebab seronok sangat kami ikut jalan jauh nak ke sana. itu paling tidak tahan sebab tak pernah-pernah saya boleh lupa jalan nak pergi kedai.



:)



it's the best day.














Hadiah pertama
❤ ignore the big fingers.





Hadiah kedua
:D



akibat jalan jauh, first time saya muntah.
nasib baik ada masjid terdekat :)






hadiah seterusnya :




ignore muka pucat saya.



thanks thanks thanks thanks :D
Untuk Izyan(twin) di sebelah kanan.







:D




and finally, my birthday card.
dah lama tunggu ^^












akhirnya balik naik teksi ;D
semua perbelanjaan ditanggung oleh beliau.




x0x0 :)







ini adalah hadiah lain yang saya dapat untuk minggu ini.


hadiah pertandingan Mural :)
sikit tapi besar maknanya ^^





Hadiah dari Yana. thanks kawan, i love u ^^






Thanks A million to Him and my friend for this wonderful gifts :')

0 comments :