October 30, 2009

Jamuan kadet polis


Tahun lepas kami sebagai junior telah membuat majlis untuk akak-akak senior kadet polis pada 28 Ogos 2008. kini giliran kami pula dihidangkan dengan sajian percuma dari para junior. terima kasih untuk majlis yang sangat grand bagi aku :) even memang diri ini tidak dikenali oleh para junior. aku tetap menghadirkan diri.

sekali lagi aku dicop ciplak miss yuna yerk :D sabar jela +_+ jika anda perasan, outfit saya pada hari ini same dengan outfit pada hari itu :)



nad dan tasya sangat hyper pada hari ini.









Nad dan Tasya.



tamak ek? ;p



juniors :)


flash memburukkan gambar ini. juniors again.




seperti tengah menari.



she's my spp(sepupu)



gaya seperti dimarahi oleh Sarjan Hatta(*ok, aku tak ingat ejaan nama dia)









sebelum aksi memotong kek.


sungguhpun muke aku sememangnya tidak ready, masih aku suka gambar ini :)




rasa seperti memotong kek hari jadi.



rasa seperti memotong kek kahwin. haha



























meet nadss. Amirah Naadhirah dan Nadiah.




majoriti hijau.




black and white




sesi fotografi



cupcakes sebelum dijatuhkan. siap bawa balik tapau untuk orang di rumah.
**orang di rumah merujuk kepada kakak dan kembar, bukan suami ;p



para senior **including aku** menunggu saat nak balik rumah :)




it match my shawl. btw, disebabkan baloon dan cupcakes berserta
hadiah menyebabkan aku agak susah nak bergerak ke sana ke sini.




cupcakes dan hancur sebab banyak kali jatuh. rasa diri cm nerd +_+





cupcakes owh cupcakes :(




My school :) lepasni dah jadi ex georgian




dik, nama akak Amirah Naadhirah taw bukan Amirah Nadiah T_T





baloooon




nasib baik adik tak letak nama Nadiah.



Thanks for the gift :')


video
sila enjoy nyanyian dari fiqa sarjan :) love story


majlis kali ini disertai dengan game di mana para senior di minta berdiri dalam satu bulatan. sebuah kotak(purse elegant dari afi) diberi dan para senior diminta menge-pas-kan kotak tersebut kepada individu di sebelahnya. kotak itu akan dipaskan sepanjang lagu dimainkan dari mp3 pelajar junior. sebaik sahaja muzik dihentikan, kotak tidak perlu dipaskan lagi. sesiapa yang menjadi orang terakhir memegang kotak tersebut perlu mengambil sehelai kertas yang telah dilipat di dalam kotak tersebut.

setiap helaian kertas tersebut mempunyai arahan tertentu.




kesimpulannya, semua senior dapat hadiah masing-masing. terima kasih untuk majlis yang cukup indah ya adik-adik. sungguhpun akak ini tidak aktif lagi di dalam kadet polis, masih juga dijemput untuk menghadiri majlis ini.

nasib baik tidak ada acara membaling kek seperti tahun lepas.

ok, bye.

8 comments :

ieda said...

kenapa mcm ramai girls je nad ?

Miss NadNod said...

sebab kadet polis kt sekolah nad mmg sume girls je ;p no guys :)

ieda said...

ohh ye ke ? i see.

best kan jadi kadet polis tapi sayang ieda keluar bila masuk form 4. hahaha.

Miss NadNod said...

nad masuk kadet polis pun mase form 4, masuk je form 5 nad tarik diri sebab parents dh marah2 +_+

ieda said...

ohh ye laa sbb active sgt kan.
yg ieda pulak sebab ketua kadet time tuh my ex bf -__-' masa dlm kadet mmg laa seronok support dia suma but then bila dah putus HAHAHA jangan harap laa nak satu team.

Miss NadNod said...

haha.. terus out ye x? ;)
sampai skang x baek dgn ex bf tu ke?

ieda said...

yeahh :)
em tak laa baik sangat but still bertegur laa. f3 & f4 perang besar dgn gf dia. dia kat tgh2 cam serba salah. naik f5 nie laa baru kami cam biasa je. dah dua tahun kan, past is past :) dia pun dah putus dgn gf dia tuh. haha fair and square laa semua single :)

Miss NadNod said...

owhh.. sampai gaduh ek dorang.. parah sungguh. oklah tu semua dh berbaek :)