October 31, 2009

Steal The Bride



memang betul perempuan suke tangkap gambar dekat toilet kan?



my mom :)




Jalan Suadamai





tapai ni best



catering yang menguruskan segalanya :P




makanan nye boleh tahan. saya ulang, boleh tahan.




inilah pengantin perempuan yang tercantik aku pernah jumpe;p




grooming :)




Pelamin :) memang cantik plus the house was quiet big. bilik pengantin juga memang bertemakan ciri2 english style. maybe coz lengkapan semua bewarna putih dengan bunga-bunga kecil. sayang sekali tak sempat nak tangkap gambar sebab keseganan tahap melampau.


contoh perabot dalam bilik pengantin.




menjemput pengantin lelaki, segan-segan.



pasangan pegantin yang sepadan dan sweet :D but somethings wrong with his smile.



next location ; Rumah Mak Uda. masih di Bandar Tun Hussein Onn =)


Jalan Suasana



mula-mula ingat nak merayau ke sini tetapi niat dihalang oleh parents.



dah bukak, dah bukak!



tiada idea kenapa gambar ini ditangkap.



still no idea.



eh eh, message masuk. haha**tiada idea lagi sekali.





and lastly, me. ade jerawat di hidung :)





0 comments :