October 18, 2009

Who are you?

so i fall asleep as usual yesterday. probably coz im trying to hard to stay awake. my credit will always be zero. sorry if im not replying any messages. seems like theres a lot of people who likes to text me all day long.

i lost many of my friends lately. perhaps they never noticed im already gone from their sight, side or whatsoever. but deep inside, hell yeah i miss them a lot. but to be honest, they never pay much attention to me. since everybody have someone special in their heart, they ignored me all the time.

they never realise that since they are seems happy and bliss with their love one. purghhh.. pathetic again. sila teman aku wahai kawan. haha

takpe, school life going to be over soon. and seriously i will enjoy myself like hell. semua masalah ini harus dilupakan. kisah silam biarlah bersemadi di situ. im not going to look back dan menyesal.

terase memang terase sebab kawan sendiri sanggup tinggalkan aku untuk bersama dengan kekasih masing-masing. sibuk dengan kekasih yang merajuk, sampai aku tak ditegur. ceh. nanti kalau korang ade masalah, jangan cari aku. tengah touching ni. haha ;p

-------------------------------------------------------------------------


hari jumaat yang lepas, aku sanggup ponteng tuisyen account dengan alasan malas. macam la aku sambut deepavali. so that night aku pergi ke 2 open house bersama dengan family aku yang lain.

it was great. and so many hot guys around mase rumah pertama yang kami tuju. makanan memang simply marvellous. ade satay, ketupat, rendang and macam-macan lagi sampai perut aku penuh sangat.

tiba di rumah kedua aku terus tak makan.

di sana aku dan Izyan memerhati keadaan sekeliling. kami perhatikan seorang gadis. gadis yang merupakan guru addmat di sekolah menengah dikenali ramai. gadis itu adalah kekasih kepada cousin ku.

yang menjadi tanda tanya dan ketidakpuasan hati kami ialah. kazen kami begitu busy dengan handphone dan beramah mesra dengan yang lain. kesian gadis itu terkapai-kapai berseorangan dan cube menyesuaikan diri dengan keadaan sekeliling.

pada pendapat aku, jika aku di tempat gadis itu. memang aku takkan sesekali menghadirkan diri ke rumah kazen aku tu. dah la datang jauh-jauh, tapi tak dilayan dengan sepatutnya.

its hard to find a decent guys nowadays, perempuan memang sentiasa dipersalahkan. bye.

0 comments :