November 04, 2009

C.O.B

sejak dari tingkatan tiga bersama dengannya sehingga la masuk ke tingkatan lima(kecuali ting. 4). akhirnya tiba juga kita di penghujungnya. lepasni memang tak dapatlah dengar c.o.b nagging seperti dahulu. selalunya c.o.b nagging sebab tak bayar yuran, ponteng tuisyen dan sebab tak dapat jawab test dengan baik :P

alhamdulillah aku berjaya improve mat aku sungguhpun aku agak down selepas mendapat result trial for mat. aku dapat B untuk mat. silly mistakes like always la kan. graph silap buat. memang banyak kantoi dekat paper 2. tetapi keyakinan untuk math kembali lepas buat dua test terakhir dari c.o.b sebelum habisnya sesi tuisyen menuisyen ni :)

tidak banyak gambar yang cantik dapat ditangkap gara-gara aku agak segan nak menoleh ke belakang dan snap pic. video ucapan dari para pelajar juga aku tidak dapat upload sebab file yang terlampau besar dan aku tidak ada masa pula nak on9 lama-lama macam dahulu. ini pun tergesa-gesa mengupdate :P

sila scroll down ke bawah untuk lihat gambar-gambar
pada malam tersebut iaitu pada
3 November 2009




kerusi masih kosong, ramai yang tidak sampai lagi.



edaran result test minggu lepas.



anak c.o.b.. see my test result? written good there :P





gambar dollah, azhar dan zafirah semasa menyampaikan
speech tiada di dalam camera aku. harap maaf :P


2nd speecher(ade ke speecher) = Kasyi from KGV



3rd = Amira Husna (Maya) from SHAMS
girlfriend Mus :P memang sangat sangat comel. sumpah suara dia comel sangat :D memang dia cantik dan pandai ;)




Haslinda form KGV



Epy from KGV also.
dia anak murid kesayangan c.o.b



epy lagi.



mat, anak buah c.o.b




erica mengelak gambarnya diambil. atiq sedang memandang ke arah camera ;)




sesi redha ilmu :P




dapat jugak bertukar no dengan atiq yerk ;p nanti lepas plkn,
kite hang out taw atiq? ;D




Fea dan Billa



spontan.


kek untuk perempuan ;D



comel je korang ^^,



fiqa pelahap ;p




meet Shana dan Fiqa :)



Semua busy menangkap gambar.






lelaki pula.



meet adli :D


bilik c.o.b



menggedik sebentar.


picture anak c.o.b kelakar taw ;D



memang trend bergambar di hadapan cermin kan?




seluruh pelajar perempuan. kesian kami terpinggir T_T



anak c.o.b intepreeem kejap.





kan dah kata, epy en murid kesayangan ;D
sesi memotong kek.


ada dua kek untuk malam tu. satu untuk lelaki dan satu lagi untuk perempuan.
ramai juga yang sponsor air gas untuk minuman semua :)




seluruh lelaki. semua berbaju melayu. ada yang bersampin dan ada
yang berpakaian biasa tetapi menyorokkan diri.






tanpa sebab gambar ini diletak ;D



Mustafizur dan Amira Husna.
Mus & Maya (m square)

Mus mengetuai bacaan doa on that night, sama seperti di tingkatan tiga dahulu. majoritinya ramai yang memakai baju warna biru on that night too. semua telah dirancangkan(pakai baju kurung for girls dan baju melayu for guys) tetapi masih ada yang tidak berpakaian lengkap ;) rasa macam hari raya pulak ;')




kami kami :D


Georgian.


Georgian lagi.




Shana snap pic ni. goyang goyang ;D
so looking forward nak jumpe dengan maya lagi untuk tangkap picture lagi ;p



meet Atiq :)





me dan c.o.b




and lastly, Izyan & c.o.b

Izyan sudah ada tulang pipi dan ternyata dia lagi kurus dari aku.





p/s : balik pada pukul 10.55 malam gara-gara leka bergambar.

4 comments :

solehah zahrah said...

eh?

weh??

kirim salam kat fiqa zati yek..
sebut je name saye.
insyaallah die knl?
die ade blog tak?

Miss NadNod said...

:) insyallah salammu akan disampaikan tpi x janji sebab jarang dh pergi sekolah sekarang :)

die ade je blog :)

ni url die ;http://youarered.blogspot.com/

cikin said...

hahahha..
lawa2 korang..
baju kurung..
ahahahaha..
gilo..
dolah smart..walaupon selekeh..
hahaha

NadNod said...

to cikin ; mmg semua rancang pakai baju kurung utk last day ;D amboi, suke dolah ke? haha