November 26, 2009

Its getting crazy

16.11.2009


2 hari lagi sebelum SPM, ada yang rajin datang ke sekolah dan ada yang prefer duduk rumah. aku sengaja datang sekolah sebab menganggap last day dapat sekolah. 2 hari lagi SPM bermula. maka secara tak langsung semua busy memegang buku teks sejarah atau buku rujukan sejarah.

semua sibuk menghafal fakta. ada yang sibuk dengan study group. and yang paling tak boleh bla, sibuk bawa camera ke sekolah. sibuk mengambil gambar orang. memang teruk perangai ;)



masa rehat, semua akan rehat. terima kasih Cikgu Rohani sebab belanja semua pelajar kelas 5 Melawar makan. rm3 seorang yerk :)




Shana.






ni namanya study group di bawah bumbung yang digelar pondok (??)








orang tanya kenapa aku snap gambar tong sampah.

sebabnya seperti yang anda nampak di atas. i make that thing. senang-senang dicampak ke dalam tong sampah. memang kurang ajar sungguh +_+ jasa tak dikenang lagi.






memang sesuai kalau nak tangkap gambar berdua dengan kekasih (??)




kali ini aku mengaku aku gemuk. grrr +_+
meet Aiman.




seeee? dapat agak tinggi Yana berapa?
bandingkan dengan gambar di atas :P




meet Goku.



Meet Asip again ;)




haha **( x de reason gelak)





used to be.




ruang pameran hasil karya seni para pelajar. sangat kagum.

sebab..




hasil karya aku ada ditayangkan. even memang ternyata buruk,
masih juga ditayangkan. terharu :')




konon kusyuk tengok. :P




semua sibuk pakai topi.




dua-dua suka bergambar.



my daughter ;)





aku suka camera shana. sebab camera shana warna pink ;p





ni dewan peperiksaan. untung korang dapat pentas baru. berkilat lagi.





my bff.



thats why i like it :)



tujuan tangkap gambar ni?
mari zoom.





...
...








..

...








tadaaaa! kidding..

zoom lagi..




...








...








...






...





tulah. tak nampak? zoom lagi dekat.









...




...




bertapa cemasnya. tak percaya dah jadi satu angka.






Izyan.




pantang sungguh nama silap dieja. bukan Amirah Nadirah cikgu.
Amirah Naadhirah yer cikgu +_+










memang tiada point tayang gambar sijil dekat sini.






video
kali ini video sangat clear sebab pakai camera 10megapixel ;)

0 comments :