December 28, 2009

Cinta Berbisik



beautiful bride :)




majlis pertunangan ;)





tak sangka ade orang pilih kelas sebagai tempat fotografi +_+






bertambah tak sangka ada yang buat gambar seperti ini.
funny but cute :)






suka suka :)



ini comel :)





somehow, aku suka sangat-sangat picture ni. mungkin tengok gaya mereka yang tidak berbaju. maka secara tidak langsung mata akan fokus kepada pengantin :)








macam aku pula photographer. aku bukan pemilik picture di atas.

untuk melihat lebih banyak gambar yang comel dan sweet
sila ke laman web rasmi iaitu :-






13 comments :

touyakaruma said...

cute-cute jer

cikin said...

gile comel and kreatiff..!!

Nabiel said...

mmg smart ini pic!!huhuhu:)

ada.m0khtar said...

sangat sempoi pic last tu =)

Alyssa Villamor said...

nice photo!
yg bride nak tarik groom dia comel!klaka..hehe

NadNod said...

yeah, memang sume comel2 ;D impian nk kawen cm2. hahaha ;p

Love Says it All~ said...

MAKEUP CLASS SCHEDULE:

PERSONAL MAKEUP CLASS @ SHAH ALAL 9/1/10 RM150
PERSONAL MAKEUP CLASS @ T'GGANU 15/1/10 RM250
PERSONAL MAKEUP CLASS @ KELANTAN 16/1/10 RM250

BRIDAL MAKEUP CLASS @ SHAH ALAM 23&24 JAN 2010 RM500

REGISTER NOW!! LIMITED SEATS FOR ALL CLASSES!

WWW.EYRARIZAL.COM
WWW.LOVESAYSITALL.BLOGSPOT.COM
FB: EYRA RIZAL/ EYRA RIZAL TOUCH
EYRARIZAL@GMAIL.COM

HEMY said...

aku mmg ada plan nk tgkp gambar kawin aku kat sekolah lama aku...stadium lama..kira tmpt2 yg kita penah ada memori..hehe

tp mmg kreatif fotografer ni

suraya said...

cantek2!
suke jgk usha site freelancer photographer yg salu shoot gmba kawen~

p/s: salam ziarah. i link u up dkt my blog :)

NadNod said...

hemy : memang cam pelik tapi unik la pilih skola sebagai tempat tngkap2 gambar ni ;D

suraya : i link u up too :)

FadzliAbuBakar said...

sangat kreatif

atiqahamni said...

gmba x bebaju uh, sgt2 priceless. truje tgk gmba2 ni. cm nk pnggil photographer ni lak wedding t haha.

NadNod said...

fadzli : yeah, mmg kreatif :)

atiq : dh berangan ke? habis plkn dlu la cmni. haha