December 21, 2009

Perfect Match


Finally dapat online setelah 3 hari away. semalam je sempat online kejap. itu pun menggunakan ipod akak aku. tak pasal-pasal aku dicop bajet online guna ipod +_+

maka untuk mengelakkan kebosanan pada hari ini. saje merajinkan diri buat test/kuiz dan pelbagai jenis soalan ntah pape.

tak sangka hasilnya ialah Asip :D




beberapa minit kemudian, Asip turut buat test yang sama.


....







...








..









...









.....








....










....










....











...












...











...











...













...










...

here's the result! haha :D its the same.

now we both can smile and for sure some of them going to tease us +_+

hey, masa untuk dapat jumpa u dah makin singkat. ramai sangat dah pergi tinggalkan i. sorang-sorang fly. dulu bestfriend fly ke jb. then theres someone fly to egypt.

now its your turn. time to let go T_T tahun depan u jangan lupa balik :D
kata nak jumpa. and jangan lupa souvenier dari Sarawak :p

------------------------------------------------------

he's not my bf. he's not going to replace 'him'. jangan salah sangka.
orang cakap aku ramai 'boyfriends', cakap orang tapi dorang pun sama :P

stay like this sampai umur 20, baru cun :)






Thanks for the chocolates, Shafiq ;) second time dapat chocolate dari awak from Langkawi. really appreciate it. sorry, tiada ikan masin untuk awak :P saya kedekut.





p/s : perjalanan masih jauh. berkawanlah seramai mana yang boleh. ok, now i have a broken heart. haha(seriously x taw main reason gelak)

4 comments :

zuwairiaiman said...

wah.. creative blog.. scrooling down to get choclet for me... hehehehe... keep up the good job i support you

NadNod said...

:) thanks ^^

full of love,keyna said...

HAHA,nad,jodoh tuhh :D

NadNod said...

x mungkin jodoh. haha ;D