December 30, 2009

Sue Anna Joe

Fee, thanks tunjukkan website ni. memang comel sangat photoshoot kahwin dorang.
urghh! suke sangat-sangat :)




great idea :)





untuk melihat lebih banyak photoshoot yang comel, sila ke website ini

http://sueannajoe.blogspot.com/



--------------------------------------------------



aku rasa sekarang dah jadi rutin aku pulak post entry gambar photoshot orang kahwin :D lepasni akan banyak gambar orang kahwin. so sweet la :)

11 comments :

HEMY said...

mmg nk buat cmni utk majlis aku nnt...tp nk mintak izin n bgtu pak gad gak..kalau tak kang dia sibuk2..hhehehe..

best2

Nad.Cydot said...

sis , hati berbunga kembalikah ? :P

SonaSona said...

Anna mmg femes (:

NadNod said...

hemy : eceh, dh pasang impian ke? kawen cepat2.. kang cm kelakar plak dh tue2 pakai baju skola lg :)

nad : eh, hati sis masih lagi layu.. belum jumpe pegganti. haha

dja : nad baru kenal die :P

Afiqah Hazwani said...

mmg sgt sweet kan? malangnye fee mcm takde can je nak kawen dgn budak sme sekolah so takde can again nak tiru style dorg neh, hehehehehe

NadNod said...

terlampau sweet fee :D suke sgt2.. haha, nad pun x de chance nk kawen dgn budak same skola ;p

dh berangan nk photoshot kawen plak.. hehe ;p

full of love,keyna said...

so sweetla.kan bagus kalau begini :P

cikin said...

hahahaha..cececece..aku cam ade peluang..hua..hua..hua..gatal2..

nadzirahmaulud said...

comel gilaaa ;)

Lil' B said...

sweet! ^_^

NadNod said...

keyna : boleh la merancang kalo keyna kawen dgn org yg same skola dgn keyna dlu :P

cikin : dh, jgn menggatal ;p result spm x kuar lagi :)

nadzirah : yeah :)

lil'B : =)