December 21, 2009

Sungai Petani, Kedah

Saturday, 19th December 2009//

nombor maxis berjaya ditopupkan setelah membuat muka seposen nak topup.






Apa(my dad) dan Ama(my mom).




kembar tidak seiras.




milo ais.





yay! nampak kurus ;p






Pantai yang seperti pantai di Port Dickson.




bunga raya. macam la korang tak tahu ni bunga apa kan ;p





we was here.








semua sibuk pergi mandi laut.




rumah kat sini lawa tapi tak dapat snap picture yang okay sedikit.





ke kedai yang menjual sotong, ikan masin, udang dan pelbagai hasil lautan termasuk rumpai laut yang boleh dimakan macam snek.

to be honest, bosannya shopping benda-benda camni ;D




kalau dapat beli bagus jugak.



i love this stuff.. love it love it :)
call me immatured, im still loving it.




Alak paling semangat borong sotong sotong di situ.





Kemudian singgah sebentar di stesen minyak. semestinya nak isi minyak. tapi stesen minyak dekat sana sangat up to date ek? ada kedai jual cendol pulak.



bosan menunggu cendol yang tak sampai sampai.




sangat sangat manis. cendol campur.
semua ada, kacang+pulut+cacing hijau(haha)





seterusnya ke Masjid Al-Nabawi.
main reason : tukar baju.












handphone Izyan. haha




mereka cakap : bagilah hantaran ni anak dara pegang.




barisan gadis/wanita comel dan jejaka(apa) muda :D













semua semangat :) maklumlah datang dari jauh.
dari Seremban ke Kedah yerk.









Lopak air di mana mana.




sebahagian dari hantaran pihak lelaki kepada pihak perempuan.








its Bed.






now I shall scream. see the number? its 1123.

11 merupakan tarikh bermakna. i mean, used to be la.
23 merupakan tarikh favourite aku.
1123 adalah gabungan nombor penting. used to be jugak.

sekarang suka nombor 23 sahaja.

plus nombor plat ni : NAD 1123

dah la no 11 dan 23 bermakna. tengok2 ada nama aku lagi. geeeshh.




theres one guy i lay my eyes on.




hantaran pihak perempuan kepada pihak lelaki.
serius suka semua hantaran dorang. cantik dan comel.




my dad selaku wakil nak merisik.




baju biru tu ayah kepada bakal pengantin lelaki.




warna dinding dia cantik.
still theres one guy i lay my eyes on.




my mom dan ibu kepada bakal pengantin lelaki sedang sibuk memilih tarikh yang sesuai untuk melangsungkan perkahwinan.




bakal pengantin perempuan nampak seperti akak iparku.
cincin pertunangan disarungkan.




salam menyalami.



gelang emas :D




muah muah.



sesi fotografi.




again, anak dara diminta untuk memegang hantaran.



here he is. haha




bawang putih.





orang lain sibuk nak kahwin. izikan aku sibuk nak pegang dulang hantaran?




kalau aku jahat, aku curik rama-rama ni untuk Alak.





check in.




no point




no point again.




our bed.




pointless.




ni ada point.




hah, tula point dia.



tiba tiba rindu nak makan double deluxe burger dekat A&W.
this is our room.









i think my dad was trying to say he's cold.




the lobby.




santa claus is coming to the hotel.





makan malam.









video
video apa(my dad) memulakan kata-kata untuk merisik ;p

0 comments :