December 17, 2009

Love You

1 new message (inbox facebook),


Guess what? i read this message for thousand times i guess. seriously, tak tahu kenapa.



Dah dapat offer kerja di kedai baju(Jusco) tapi terpaksa tolak sebab nak ambil kursus komputer dan Bahasa Inggeris untuk cuti panjang ni. sayang sekali lesen memandu tak lepas nak ambil.

Semua kata sayang sebab tolak offer kerja coz susah nak dapat kerja nowadays but its okay. bukan rezeki la kot. aduhai :) nampaknya hutang dengan Izyan masih ada.


Sekarang akan busy dengan preparing gifts, decorations and souveniers for prom night which will be held on Royal Bintang this 23rd December.



Pagi tadi proses memulangkan buku teks di sekolah. then terus sibuk merayau dengan Izyan dan Acap. it was great though and met some familiar people. agak sombong mereka. harap maaf juga kepada whoever saw me coz tak tegur. mungkin tak kenal muka korang :P i have problem recognize people faces T_T

kami bukan sekadar merayau, malah sibuk mencari kerja juga. sudahpun apply dan perlu diinterview esok hari. malang sekali, esok aku tiada.



I will be away for 3 days. akan head to Penang atau Taiping or is it Perak. dont know :P tapi yang penting terpaksa menghadiri kenduri kahwin di utara. going to be great kot. maybe. going to be superb boring too. haih, planning ke Sunway Lagoon dengan tiket free yang dioffer oleh Shana tapi sayang sekali tak dapat join T_T


maybe after this la pergi sana. tunggu lagi 3 tahun perhaps. hee :)


Thanks Shana for the invitation. aku tak marah pun. later la kita berseronok ramai-ramai. kali ini kita berenam kalau boleh ; Me, You, Izyan, Sal, Yana dan Farah.

it would be fun :)

0 comments :