January 14, 2010

Diberi Menerima

Hari ini pergi ke Muar, Johor semata-mata ingin mengambil sijil SPM di Samura. not mine lah kan :D semestinya my akak yang tak sedar diri dah umur 20 baru nak pergi ambil.

my BitBit sangat suka carrot. dah nama pun rabbit kan. hari ini sahaja buat test lepaskan dia bebas di luar rumah dengan pengawasan aku dan akak aku yang excited nak tengok dia cari makanan sendiri.

Tepat jangkaan kami, dia memang tak tahu cari makanan sendiri. terpaksa kami hulurkan untuk dia. BitBit juga tak tahu nak melompat seperti rabbit yang lain. dia hanya tahu jalan sikit-sikit. mungkin sebab ASIP tak pernah bebaskan dia ni >:)




Sambil-sambil tengok CINTA BALQIS di TV3, aku angkut BitBit sekali ke dalam rumah. tiada siapa nak marah sebab BitBit bukan kucing :P kucing suka kencing.





dia sangat lapar, maka 2 carrot berjaya dihabiskan.







Botol air ini ada banyak kenangan. tiada siapa tahu, mungkin.
ramai cakap ini a piece of junk.






hint* botol air ini aku dapat selepas muntah di tepi rumah orang.












Thanks Ashraf Hakim sebab sudi bagi sepotong kek Secret Recipe.





Chocolate Ind...... *tak ingat nama kek.










p/s : nowadays, tiada mood nak message sesiapa. harap maklum.

5 comments :

touyakaruma said...

Comel jer arnab tu .

Ada ke patut tuan makan Kek SR tapi arnab makan carrot jer ?

shinchan BEBEL said...

chocolate indulgences?
:D

full of love,keyna said...

manjenye rabbit uh >.<

NadNod said...

touya : rabbit kene hormat master die ;D

shinchan : hah, tu la name die.. nad lupo nme die.. best2 :)

NadNod said...

keyna : rabbit tu mmg manje sgt :)