January 27, 2010

Fun Moment


Kejadian ini berlaku pada 260110 bersamaan dengan hari Selasa. perancangan merantau ke Kuala Lumpur berjaya. But honestly, tak percaya aku berjaya bangun pada pukul 6 pagi semata-mata nak bersiap pergi ke KL. berbekalkan RM130, aku dengan gahnya pergi ke rumah Izyan untuk beraksi comel dengan MoSquito nye.

apeke bende +_+ owh tidaak, aku ke sana untuk 'join' ke KL bersama seperti dirancang.
setibanya di sana(rumah Izyan), memang sudah tak tahu nak buat apa. terus mencuba menonggeng menunggang skuter. skuter dibonceng kan? xD





sampai di BB plaza, pada pukul 9.40 pagi. memang terlampau awal untuk menjalankan plan shopping till drop. singgah di kedai mamak for breakfast.

mamak tak pandai buat air milo. kesian +_+








terus ke Berjaya Times Square. memang aku tak boleh menjadi c.o pilot. jalan ke Times Square pun aku boleh silap bagi direction. terus sampai Sungei Wang kembali.

kedai pertama yang berjaya buat duit terkeluar ialah 3DOTS. dimana aku ingat kedai itu ialah kedai Sox World. takpe, barang yang sama dengan harga yang sama.





perancangan zaman sekolah, nak reka baju sendiri dengan jenama sendiri.
tagline ialah Lovely Sweet. aku baru perasan ada handphone berjenama Lovely Sweet dan kedai baju serta handbag dengan tagline LS.

terus down T_T hancur musnah harapan.
Lovely Sweet 23 ada? :D



disebabkan masih awal juga sempat menonton tayangan Legion pada pukul 12.30pm.
cerita yang agak bosan dan terlampau banyak scene yang berjaya buat kami semua tergelak. pawagam tersangatlah kosong. itu yang bestnya merayau pada hari 'budak-budak' bersekolah dan orang dewasa bekerja ;D



cerita yang banyak tentang perihal kristian. tak baik tengok. banyak merepek.
tak sangka angel ada sayap yang kalis peluru +_+



konklusinya, 3 shopping complex berjaya kami tempuhi.
Low Yat memang best, tak sangka ada webcam dengan harga RM15.
tak tahu kualitinya tetapi sangat impressive harganya :)


tired day, kaki sudah sakit kerana gatal memakai high heels ke sana.
shopping memang best ;D tapi semalam nafsu aku dan Izyan untuk habiskan duit berkurang. malah kami sudah punyai taste yang sama dalam pemilihan baju.

sesi pertama bershopping sebelum tengok wayang, memang tiada langsung barang dibeli.
bila nak balik, baru rush shopping ;)


Thanks semua.
gambar kami bersama tiada kerana terlampau rahsia untuk ditunjukkan ;)


p/s : ramai ajak keluar tapi tak dapat nak dipenuhi permintaanya. maaf. duit tiada, transport problem dan kena jadi anak yang baik iaitu jarang keluar :)

7 comments :

full of love,keyna said...

lawaala baju nad :)

besh ouh jalan jalan kl :D
knape gmbar nad n iz scret pulak?nk gak tgok.HEHE

NadNod said...

gambar kami bersama tu merujuk kepada ramai. bukan nad dgn izyan je ;D

tu baju izyan, nad pinjam je. haha

[Dr Nu@r] said...

haa,lepas spm mmg xde duit pun..
dah tu ramai ajak kuar..
xterdayo den nk g..

NadNod said...

nuar : yeah +_+ yg lain ade keje, bleh la kua selalu

full of love,keyna said...

dr nua???

NadNod said...

keyna : kenapakah?

[Dr Nu@r] said...

why my name is there??
ops,that not me..
i'm still a student..haha**pasan :">:">