January 23, 2010

Issues (Paranormal Part 3)


bukanlah kegemaran aku membuat gambar paranormal dan juga bukan lah kegemaran nak paparkan di sini. ramai sudah yang terkena kejadian seperti ini. sinonimnya pada waktu malam ataupun pada waktu magrib.

disebabkan gambar yang ditangkap oleh Shana ini adalah pada waktu siang dan di zoo, ramai yang membuat spekulasi sendiri bahawa ada cermin di zoo tersebut.

terus semua mengatakan itu adalah reflection. kalau ia reflection, kenapa tiada bayang-bayang pemilik camera tersebut?


aku tidak tahu tapi berdasarkan percakapan Shana memang tiada cermin di zoo yerk?
takkanlah korang tak pernah pergi zoo +_+
kalau ular memang ya boleh nak gunakan cermin.

itu bukan reflection. memang nampak seperti gadis berbaju sekolah ataupun gadis yang bertelekung. tapi tersangat tidak logik si gadis ada di zoo pada waktu itu.


**gambar di atas boleh diclick. kalau masih tak nampak, sila click dan perhati dekat-dekat sampai juling biji mata :)













dia jin Islam. ramai sangat buat statement yang mereka tidak percaya itu adalah hantu.
aku pun malas nak masuk campur.









last sekali semua bergaduh.

so kepercayaan hak masing-masing. jangan sampai percaya pada benda karut-marut sudah la yang boleh mendatangkan kepercayaan kepada benda khurafat dengan syirik ni.

benda halus memang wujud. Al-Quran turut menyatakannya.
jadi tidak perlu disangkal kewujudannya.

2 comments :

irma said...

eeeee..seramnyerr nad..
nad pun pnh kene kn..
akhir2 ni,sume citer seram kuar la.. (",)

NadNod said...

irma : haha, banyak sgt kes2 cmni muncul.. tiba2 nk post lagi entry cmni.. x dela seram sgt kan? :)