January 20, 2010

Neighbour :)

Selepas kelas BI di Cambridge, terus menghala ke Terminal One, Seremban.
rancangan ini telah pun dibuat sejak hari Isnin lepas. first time keluar berdua dengan Nani. walaupun jiran, ini kali pertama dapat keluar hang out bersama:)








kulit semakin gelap sejak berjemur di PD tahun lepas.
gigi nampak macam seakan-akan tiada tiba-tiba.








dalam wayang, seats banyak yang kosong.
tak sempat tangkap gambar sebelum lampu dipadamkan.









http://l.yimg.com/img.omg.yahoo.com/omg/us/img/3e/b3/7256_7394110749.jpg
aku akan tergelak kalau ramai yang tengok cerita ni bersama-sama. baru feel nak tergelak. bila aku gelak, aku rasa aku seorang sahaja dalam wayang.

cerita ni terbaik sebab ada Lucas Till. comelnya dia.





kami sanggup berjalan ulang alik dari Terminal One ke Parkson sebanyak 2 kali.
banyak halangan yang ditempuh sepanjang perjalanan.

1. gangguan (hye dik, tunggulah kejap. lajunya :D)
2. gangguan ( hye sayang, nak pergi mana?)


tergesa-gesa berjalan. kami bersyukur kerana memakai sandal ;)
memang memberi peringatan agar next time membawa seorang kaum adam bersama kalau ingin lebih selesa.










patah balik ke Parkson setelah wayang habis ditayangkan. Music Box menjadi kegemaran. hajat memiliki memang tak mungkin terjadi.









Nani :)










hari ini telah berjaya spend duit for useless thing seperti di atas.
dulu nak beli, takut orang kata copycat.

sekarang aku guna, jangan ada yang bersuara :D
it cost me RM10 +_+



p/s : now i know how it feels when it hit me. this secret, i shall keep it.

3 comments :

full of love,keyna said...

org tu nak kenal korunk berdua sbb korunk comel sgtlaa :)


even jalan sesorng pasti ade yg kacau.bile nan bf tak berani pulak.HAHA
man man -_____-

NadNod said...

keyna : dorang kacau nani :D next time bawa lelaki ramai2, biar sume x berani nk pandang >:D

full of love,keyna said...

ehh,tak,nad sekaly tau ;)

btw tuh,tau pulak kecut.hehe