January 08, 2010

Weirdo

ini adalah kisah tentang seorang makhluk ciptaan Allah di Facebook yang dikenali sebagai NUR NURR *dia sebenarnya lelaki.



(2:05am) Nur : oit. tak sekolah ke esok? pergi la tidur.

(2:19am) Nadnod : mana main sekolah :D

(2:19am) Nur : dah habis? waaa. tahniah2

(2:20am) Nadnod : hahaha. dah berkurun habis :D

(2:20am) Nur : waaa. dah dapat sijil brenti sekolah? hehehe

(2:21am) Nadnod : hahaha. belum lagi. hermm, sorry nak off dah. chat later. tc^^

(2.21am) Nur : ala. tuggu la kejap. nak tahu pasal mazdiana ni. boleh?



(7:11pm) Nur : yup. hehe. sama umur ek?

(7:11pm) Nur : macam kenal. tapi tak tahu lah kot2 salah orang :)

(7:13pm) Nur : you duduk area mane?

(7:13pm) Nadnod : tak, pelik. kenapa tanya? +_+

(7:13pm) Nur : saja. mana tahu. ada rezeki boleh pi jalan2

(7:15pm) Nadnod : pelikk

(7:15pm) Nur : hahaha. ok. saya laki

(7:17pm) Nadnod : herm

(7:17pm) Nur : ni profile saja main2. tu letak nama nur

(7:17pm) Nadnod :owh i see

(7:13pm) Nur :tapi dia comel lah :)

(7:22pm) Nur is offline.






1. kau tiada gambar sendiri.
2. guna nama samaran perempuan.


p/s : maaf, aku terpaksa delete kau. kau sangat pyscho.

14 comments :

isha said...

ape motif die buat cam tu

Zuewairy said...

owh..ganas.. guna gambar org lain;)

Eyriqazz said...

terkena jer...ramai orang menyamar skang ni...

Great Teacher Onizuka

F I T said...

ni bkn anonymous tapi annoying mouse..heh ^_^

Aelfi said...

stalker!

Mi vida said...

salam
erm,'desperate'kah nur ini??
yang pasti bukan nur amina..yayy

hehehe :)

shafara (Ŧ) said...

yea saiko

NadNod said...

isha : x taw ape motif die.. tp menyeramkan. baik delete sebelum die wt ape2 en :P

zuewairy : haha, gambar apetah die letak.

NadNod said...

eyriqazz : memang bahaye la skang +_+

Fit : yup2.. haha, rase nk hempuk2 je dia.

Aelfi : yup :)

mi vida : ya, nur amina baik sahaja :)

NadNod said...

shafara : mmg die terlampau saiko :D

syerah z said...

hahaha tak sangka ada yg camnie.
saikoo

Alyssa Villamor said...

haha kt fb pn de org gni ek..

NadNod said...

alyssa : tula.. dh jadi mcm ms la plak. ni yg x syok +_+

encik misteri said...

kesian die.niat die ikhlas tuh... wakaka...