February 07, 2010

Birthday wishes during 2007


2007 was a great year though theres a lot of obstacles for me to get up and say everything going to be fine. thanks to my classmates and my bff for this splendid suprises.

it just a card. a big one.

tidak ternilai harganya, terima kasih :)

3 tahun berlalu, baru sekarang nak cakap terima kasih ;D
di bawah adalah ucapan yang terdapat di dalam kad ini.






From Shana






From Rais.





From Yana.






From Shikin.






From Maizatul Shuhada.






From Salbiah Asim.






From Arfah Radzuan.







From Saiful Naim Jaafar.








From Afiqah Izzati.






From Edleen.






From Nur Nadiah Wahab.
atau lebih dikenali sebagai nedy/nerdy nedy :)









From Shafiq.






From Farazian.
tiba-tiba kau blue di sini -.-"







From Arina.






-.-"







blur. who?





unknown.





adakah ini tulisan Wani?






aku teblur. unknown person.








lelaki di kelas sebelah. 3 Melewar.






unknown.

====================================


mostly semua expect me and Al*k kekal sebagai lover. but funny as it seems sebelum birthday lagi sudah mendapat gelaran single xD

we both cool now as a friend.




disebabkan tiada teman sebilik lagi, terus nak hias bilik dengan

bear bear bear bear bear bear bear bear bear bear
cj7 cj7 cj7 cj7 cj7 cj7
hello kitty hello kitty hello kitty.








i talked to someone who closed to me the other night. used to be close. but now it just a memory. i realized such a jerk i am towards that particular person for treating him that way before. althought he said it was his fault this 'thing' didnt work out, but i know its my fault anyway. shouldnt be this way.

he lost almost everything cause of me. his life, friends, happiness or whatsoever.

but i've try to look at the bright side that deep inside, he stills remember me or maybe there is a lil bit space for me in his heart. maybe means never, right?

i wish i could turn back time and change my attitude.
saya doa awak dapat kembalikan mereka dalam hidup awak.

kadang-kadang terfikir juga, kenapa manusia zaman sekarang suka mengungkit kisah lampau? adakah saja ingin buat salah seorang rasa bersalah atau hanya untuk membuktikan bertapa terasanya diri dia dengan sikap kita?


p/s : i need to talk to somebody.

3 comments :

full of love,keyna said...

bnyaknye kad yg die dpt.hee

cj7?
ouh!keyna pun mnat sgt!:D

apahaha. said...

aku igt kad BESAR ni :)

NadNod said...

keyna : satu je kad tp banyak ucapan :D nad mmg giler c7 jugak :)

apah : haha, tula.. aku simpan tp dh rosak skit la.. dilipat2 ;D