February 15, 2010

Kembali #01

Syukur alhamdulillah sudah selamat kembali di seremban pada pukul 10.30 malam semalam.tiba di rumah pada pukul 1.30 pagi. entah apa-apa pergi ke rumah seseorang yang sangat menggerunkan. setiap langkah rasa diperhatikan. badan pun boleh rasa seram sejuk. sumpah tak nak pergi situ lagi. freako.

away untuk 2 hari sahaja. kononnya nak menenangkan fikiran. rasa malas orang mengetahui aktiviti aku sepanjang tahun or bulan ke hari ke secara tiba-tiba. bukan ingin nak menguarkan aku popular atau apa-apa. tapi kadang-kadang rasa nak private. sekejap sahajalah kan :P

Ke Johor Bharu selama 2 hari. maaf kepada Salbiah Bt Asim kerana tidak dapat melawat anda di Tampoi mahupun pergi ke Angsana kerana tergesa-gesa ke Taman Sri Pulai. rindu nak jumpa anda memandangkan anda sedang on vacation dari PLKN kan? tak sempat berbual panjang kerana busy. harap suatu hari nanti bertemu juga :)

perjalanan agak lama mungkin memandangkan keadaan jalan yang agak sibuk. maklumlah kan, chinese new year bakal menjelang keesokan harinya. berada di JB selama 2 hari. my BiTbit tentu dah kelaparan. pesanan sudahpun diberikan kepada abang dan cousin agar menjaga beliau. dengan memberi carrot sebanyak mungkin sampai dia buncit.


kami ke JB kerana ada urusan penting. eceh :) sepupuku bakal bertunang. rumah dia sangat sangat lah cantik okay. memang version english style. hampir semua warna putih. dengan bunga bunga kecil. gelas pun nampak mahal.




ini adalah sebahagian ruang dalam rumah beliau. ini rumah mak teh.
rumah dia memang tersangatlah cantik.






begini rupanya orkid. teringat pula tahun lepas jawab paper seni kena lukis gambar orkid.
it turns out pretty fine kot.



cantik rumput carpet :)









sebahagian hiasan di rumah beliau yang menjadi kegemaran aku :)














love these :)






Asip, please buy me a souvenier before you get back here :)





mom, we should have this.






new keychain :) RM2.





new born baby.
sekarang semua anak buah aku majoriti bernama Dania.
adakah kerana Awan Dania?











we slept here.








ni nama dia Fresh Princess.
gila weird nama aku.

Amirah beerti puteri.
Naadhirah maksudnya yang segar bugar. haha






Nurul Husna.
sepupu sebaya Alak ;)











makan di sini sangat mahal.








choo choo train.









i know some of my friends love superbike.
maka teringat korang bila melihat motor ini.
tak ternampak lagi naked bike di sekitar JB.




p/s : im on vacation.

5 comments :

zool said...

Comel plak tgk arnab tu.. rasa nak bela je..

Asyraf Hakim B. Ab Halim said...

waaaahhh!!!!nad!!!!superbike!!!
arrgghhh!!! suzuki hayabusa 1.3 ....
uhuhuhuhuhu..kalau lah ader kat situ.waaaaaa :D

NadNod said...

zool ; arnab mmg comel. bela lah! :D

acap : haha, ko suke superbike jugak ek? tak sangka. aku minat suzuki swift sahaja. motor, no no :)

full of love,keyna said...

nad bole jd photographer yg hebat okey :D
i wish you :)

NadNod said...

keyna :D thanks, tp x rase nad sesuai jdi photographer. haha :p