February 22, 2010

Tiada Lagi

memang tengah demam. tapi semalam la kan. siap telan ubat sebijik yang patutnya dua bijik. tapi tak mengapa. ngantuk-ngantuk lalat juga, gagahkan diri online malam semalam. tak sempat pukul 12, dah layan tidur :) its cool enough dengan kepala yang boleh buat head banging dapat direhatkan. tapi terjaga juga pada waktu subuh.

kalau dah keluar dengan Izyan kan, tak baik siap awal-awal. boleh berdansa dalam bilik sebelum Izyan sampai ;p disebabkan rutin mingguanku yang kerap keluar berjalan-jalan, duit aku kian tiada. sampaikan sanggup guna duit tabung lagi ;p



so yeah we went to Green box (J.Jusco). sempat bertemu dengan Acap di Cott.
baru sahaja baik dari sorethroat dan juga selsema. terus berkaraoke lagi ;p

memang sangat hebat bukan? :)






mereka antara kawan baik yang terbaik. dah baik tapi terbaik lagi ;p
sekarang sudah ada ramai kawan baik. alhamdulillah :)



tak sangka sarung topi mashimaro tu sebenarnya untuk mike. so cute :)
memang mengelakkan air liur dan hembusan nafas :)







she's the best singer ever :) meet Shana.
kami sudah berkawan selama hampir 7 tahun. kan Shana?

kami berada di kelas yang sama selama 6 tahun sepanjang alam persekolahan.
setiap tahun dengan orang yang sama :)







still suka picture ini tanpa sebab yang munasabah.







saya ada masalah nak senyum. kenapa yerk?






cik Izzyan Nawwarah. percayalah kami kembar :)





:)






saat paling best ialah ketika menyanyikan lagu Mengapa dan Tiada Lagi(Amy Search).
lagu wajib dinyanyikan. memang tiada lagi yang ku harapkan ;)

Izyan, version Mayangsari is quiet cool too :)



okay, suara kami dah rock.





valentines day movie poster by MyCine.
kemudian terus ke MBO(terminal 2) semata-mata ingin menyaksikan movie ini bersama dengan Izyan sahaja memandangkan Shana perlu masuk kerja pada pukul 6.

Maaf Shana sebab terpaksa drop you off terlebih awal di Parkson gara-gara ingin melihat tayangan ini pada pukul 4 petang. sedangkan Shana bekerja pada pukul 6 petang.

2 jam dia berseorangan. maaf sangat sangat.










my weight is normal my dear :) so im not that fat -.-'

sekarang baru sedar mata dah betul-betul rabun. bila jalan di shopping complex atau di mana-mana, mata akan pandang ke hadapan. pandang memang pandang tapi sebenarnya tak pun. sebab tak nampak apa-apa. semua nampak kabur. muka tak jelas.

tahap kerabunan sudah meningkat.

kalau dulu mata belah kanan masih normal, sekarang power dah naik. bagusnya. masih aku malas nak berkaca mata. memang padan la aku failed ujian buta warna di Inmaju semalam kan? degil sangat tak nak pakai spek -.-

4 comments :

Zahidah said...

ehh ada cover utk mic la. how cutee. hee. tak pernah jumpa pun! excited. :D npe taknak pakai spek?

NadNod said...

tula, cute kan :D nad x suke pakai spek -.- nk spek baru ;p

♥ciK-t0ge ♥ said...

HaHaHa..
besH nye kar0Ke..

NadNod said...

yeah :) mmg pun ^^