March 22, 2010

Awards


  1. Thank & link the person that gave you the award :
  2. Pass this award onto 15 blog you've recently discovered and think are fantastic
  3. Contact each Blogs and let them know they've won the award
  4. State 7 things about yourself


di tag oleh Cik Ieeko. thanks for this award although rasa macam doesnt deserve it.Your blog much better than me ;D lagi banyak interesting stories :)



i would like to pass this award to :

  1. Izzyan Nawwarah
  2. Munirah Zahari
  3. Keyna
  4. Amalina Azhar
  5. HudaLunaHussin
  6. Zahidah Zahari
  7. DyanIdris
  8. Tahsya Viknesh
  9. Fadhilah
  10. Shin Chan
  11. Myra
  12. Shafara
  13. SyidaSHEE
  14. Arifah Izzati
  15. Teha





  • suka sangat Bigmac. tak suka KFC -.-
  • saya pernah ada 3 boyfriend yang lahir pada 23 haribulan sama seperti saya cuba berlainan bulan dan lahir pada tahun yang sama iaitu 1992. saya obses dengan nombor 23.
  • saya suka warna pink dan purple. sampai sekarang teringin wedding pink purple. haha ;D lambat lagi nak kahwin ;p
  • saya punya wishlist untuk birthday yang setiap tahun ada ialah a music box. sampai sekarang hasrat tak tercapai. betul saya cakap, sesiapa bagi hadiah tu, memang anda saya akan peluk. (kalau perempuan jela).
  • saya suka movie yang berunsurkan seram atau movie yang berunsurkan musical. saya suka movie Mamma Mia, Sweeney Todd, Hair Spray dan Dream Girls.
  • selalunya saya suka apa yang orang tak berapa suka. orang minat Glee. saya tak minat sebab ramai minat. apa yang orang tak minat sangat itu menarik.
  • saya tak suka lagu indie. saya lebih terjerumus kepada lagu country dan lagu oldies yang banyak membawa maksud.

nak copy this tag, please go to this link :)

======================================








thanks Amal for this award :)



Here are the rules to accept the award :

1. Thank & link the person that gave you the award.
2. Pass this award to 15 bloggers you've recently discovered.
3. Contact said Blogs and let them know they've won the award.
4. State seven things about yourself.





  • saya suka orang buat suprise dekat saya. for example, tiba-tiba bagi saya hadiah.
  • saya suka sangat makan tengah-tengah malam. sebab itu saya chubby.
  • saya suka swimming. perkara paling best terapungkan badan dan pandang ke langit. ketika itu memang saya tengah berangan.
  • saya suka pakai wedges more than anything.
  • saya seorang yang cepat terasa dengan pertuturan seseorang. kalau orang cakap saya lembab atau bodoh, saya hangin. kalau mood sensitif, saya nangis.
  • saya suka aiskrim chocolate berbanding flavour lain.
  • saya pakai kasut saiz 9.



To copy di tag, please go to this link.
============================================







a million thanks to Miss Ieeko and Miss Amal for choosing me to receive this award.
dah lama tak dapat award.



semua yang ditag dipilih secara random. memang tiada langsung yang dipilih untuk disusun mengikut nombor paling utama berdasarkan tahap kepentingan mereka di dalam hidup saya. tolong jangan salah faham lagi.

6 comments :

super eja said...

nad, happy birthday!
may all your dreams come true.
nanti i pos bigmac di rumah :)

Fatin Ashifa Roslan said...

thanks dear :) nnti Fatin Ashifa copy. Hehehe

Ieeko. said...

Hehen 2nd award tu pun kene buat ke? :P

myra said...

Oh terima kasih :D
♥♥♥

nmz said...

nad
akk nak amik award yg nak bg tu cmne?
haha
xfaham la baca

thanks tau!:D

NadNod said...

eja : thanks ejaaaa ;D

shifa : alrite ;p

ieeko : rasenya tak kot. haha ;D

myra : yeah myra :) welcome ;p

nmz : haha, akk g dekat link yg nad bgi tu tuk dptkan award ;p