March 23, 2010

Bless ♥ Wonderful. Full with Happiness.



































inilah dia mereka yang sempat wish di facebook. sah memang penuh wall dengan wishing korang. memang tak dapat kira berapa ramai wish di handphone.

terima kasih Acap, Yuni, Nua dan Wan yang sanggup call saya pada tengah-tengah malam semata-mata nak mengucapkan selamat hari jadi dan semoga hidup saya semakin bahagia. eceh :)

maaf Izyan dan Acap mahupun Asip. korang bukan orang pertama yang wish ;D korang message pada pukul 11.58 malam ;p

sangat hargai segala pengorbanan masa korang. ramai juga yang wish awal-awal di ym, fb dan hp serta di shoutmix. terima kasih juga.

here i am. Amirah Naadhirah sudah selamat menjangkau umur 18 tahun. umur 18 ialah umur untuk mencuba benda baru dan mendapat kawan baru yang boleh digelar sahabat selamanya. goodbye friends :D

doakan Amirah Naadhirah happy setiap hari dan jam. amin :')

6 comments :

myra said...

tgk tu nad? jgn sedih2 :D ramai org syg kt awak <33

Ieeko. said...

Happyyyyy Birthday ♥

nmz said...

nad!i'm there tooo
hahaha
cmne buat ni eh?ajar akk nt
nkjgk
xda la..hahaha

ye nad..enjoy ur day
be happy alwayss okay:)

NadNod said...

myra : alaaa, sedih kejap je. haha

ieeko : thanks!! :D

nmz : haha, buat ape ni kak? ;p yeah, thanks! :)

de Picasso said...

nad, sy da wish ke? lpe r..huhu..
pape hal, hepi belated besday..huhu.. =]

NadNod said...

de picasso : its okay. sye pun x ingat ;D heee. thank you ^^