March 20, 2010

♥ Boring Day

saya tak tahu kenapa saya bayangkan a perfect date would be here, at City Park, Seremban 2. its so weird coz i think it would be delightful if my future bf or husband would bring me there for a date (^^,) khayalan yang sangat menyeronokkan sebab saya bayangkan date itu wajib ada dua set BIGmac dan makan di tempat yang disediakan sambil tengok ikan dan keindahan alam.

angan-angan mengarut yang tidak patut diamalkan.


maka hari ini saya bersama Alak(my sis) beria-ia nak pergi ke City Park dengan alasan bosan duduk di rumah. tak sangka aku boleh direct jalan ke City Park, padahal dulu aku less sense of direction.




sejak saya ada keychain donat, sering mendapat perhatian kanak-kanak.
sebaik saja habis memberi ikan makan di tasik, adalah seorang pakcik menegur :

"tu tak habis lagi dik, donat tu tak nak bagi? HAHA"

sebelum ini kalau aku mengadu aku lapar, mesti orang suruh aku makan donat keychain tu. memang sering menjadi perhatian sampaikan budak-budak yang lalu sebelah mesti nak tarik. nasib baik tak terkoyak keychain T_T












========================================

semalam saya sempat memeluk BitBit sekali lagi.
sedih nak lepaskan dia kepada orang lain.



semalam sepatutnya hari saya memberi BitBit kepada ownernya kembali. tak menjadi sebab sayang BitBit. ayah saya akan menjaganya semasa ketiadaan saya di rumah nanti. kucing saya, A'aw boleh duduk satu sangkar dengan BitBit.

sebab kucing saya seorang yang penakut dengan tikus.
tidak pandai bersuara sangat. sebab itu dicop bisu.


========================================















here he is. another one yang suke merosakkan screen handphone
dengan gambar beliau. sibuk menjadikan gambar sendiri wallpaper.
-.-




yes, masih nak main PSP beliau someday.
nak dapatkan level master.
baru 1st Dan battery dah habis :(


p/s : memang saya peminat setia games. baru perasan, kejap aku kejap saya.






7 comments :

Amirah S said...

homaigosh nak pinjam bunny satu! so adorable lah! btw, akak suka gi city park and tengok ikan. main badminton & layang2 kat situ pon besh X)

isha said...

arnab comel ;D

NadNod said...

kak myra : nad ade satu bunny je. haha ;D samela! suke jugak g sane :) bagi ikan makan paling best ;p x pernah lagi cube main layang2. x de plak equipment nk main badminton. haih ;p

isha : thanks ;D

Arra JaSmY said...

alo lo..omelnye bit bit tuh.saye jugak adew sekor n name die Bitt.ahaks.lebih kurg jew lorh..*tetibe rindu...*

NadNod said...

hee, kebetulan same plak name rabbit kite :D rindu Bitt la tu ;p cepat g melawat die ^^

super eja said...

dari dulu nak pegi city park. tapi tak pergi2. cakap jek lebey. hehe

NadNod said...

eja : kenape? malas ek? hee :)