March 04, 2010

Conquer

hari ini merupakan hari sukan di sekolah lamaku :) disebabkan bakal bergelar bekas pelajar SMKKGV sebaik sahaja menerima sijil berhenti sekolah, maka aku jadi rajin menghadirkan diri. kononnya nak melihat sendiri kadet polis berkawad tapi sayang sekali kami semua bertolak agak lambat. pukul 9 lebih baru nak bertolak dari rumah masing-masing.

seperti biasa, semua menaiki kereta Izyan(my twin). kereta kancil Izyan hanya muat untuk 5 orang sahaja. dan kereta tersebut bukan milikku. maka aku tidak bertanggungjawab jika ada sebarang hati yang terasa jika aku tidak mengajak bersama. kalau kereta aku, memang setiap hari aku ajak. harap maaf jika ada rasa aku sudah berubah.









ini dia, rakan yang dibawa berkaraoke yang akhirnya
mereka yang conquer lagu untuk dikaraokekan :)







mereka seperti terbang. memang pantas berlari. siapa sangka seseorang yang pernah aku sukai menyertainya. haha ;D tak perasan langsung gambar dia diambil. main snap ikut suka jiwa raga. awwww :)








there there :D


i called him Bb. Bb stands for Botak Boy. maka some of my friends or even junior kenal kot siapa Bb ini :) suka dalam diam. dia tak pernah tahu. sebab tak kenal ;D





cik kucing ;)








sebaik sahaja makan di Bistro, terus bergerak kembali ke sekolah.
sempat bertemu Amal(junior) :)


ramai cikgu yang pernah mengajarku, mengenaliku. tapi sudah terang-terang aku bersikap sombong sebab tidak menegur semuanya kerana segan. heeee :)

except for Cikgu Said (guru Bm ketika form 4). cikgu siap tunjuk signal pipi tembam dan bulat kepadaku. owh my -.- ini bukan kali pertama atau kedua orang kata begini.

haih -.-' ini maknanya aku spend masa sedih aku dengan makan. haha ;D blame the bigmac. blame that :D






terdapat banyak perubahan di KGV. kelas lamaku ketika form 5, sudah tidak sama seperti dahulu. sebaliknya dah tukar nama lagi. bukan tingkatan 5 Melewar lagi tetapi 3 Iskandar if im not mistaken :)



kawan-kawan georgian, pasu bunga di tepi tangga dah tiada :)





malah sign guna pintu sebelah dibesarkan oleh guru.
dulu aku selalu terbuka pintu belah kiri. hehe :D







kawan kawan georgian, air bukan lagi dibeli di tempat biasa. tempat membuat air dan membeli air biasa sudah berubah tempat. lagi hebat okay.

sekarang dah ada tempat refill water free lagi. hebat kan hebat kan :)
banyak perubahan. tetapi percayalah, tandas masih sama :)
ingatkan ade cermin baru ke ape ;)







pagi semalam Izyan(twin) message awal-awal pagi untuk memberitahu keretanya accident di hadapan rumah. memang status beliau memberi tanda tanya ;p






ini kereta dia.







zoom zoom. inilah accident-nya. sudah terkopak.
pintu di sebelah driver seat tidak dapat dibuka.







memang tidak akan dapat buka ;)



kemudian kami ke Ruby yang dibuka pada 12 tengah hari.
kami 2nd customer maybe for that day.






hantu :D






sebahagian penyanyi.







mereka semua menyanyi lagu yang memerlukan lontaran
suara yang tinggi. aku paling banyak kantoi lirik dan suara -.-'






wayar tercabut!





percubaan memasangnya kembali.




video


video


saat nak melontarkan suara, wayar mike tercabut dan memory camera full.
maka tiada video mahupun gambar sendiri yang okay ;p





kawan bernama Fakrul Azmi telah mentag saya di gambar ini.
memang rasa nak terbarai gelak di depan komputer. haha ;D


=============================================



i gave you one chance to show me that you do care and to proceed this. but i guess im not a very good person to take care of your precious heart. i might break it someday. if you'll try to hurt me with goodbye, i shall leave and never come back as somebody. this is for real. im not good at saying goodbye. and it hards for me to move on too. get it?

5 comments :

super eja said...

haha.. suke oh yg anti motorsikal tu.
sjak kluar dr kgv, dh tak pnah dtg tgok even dkat jek ngan umah.

syerah z said...

kenapa aku anti motorsikal - funnaaayyy. hahahahaha

NadNod said...

eja : haha ;D tula. sign2 cmtu boleh buat cerita rupanya :)

syerah : haha, taw x pe ;p

full of love,keyna said...

lawat sekol,dpt jmpe abg bb.ehem,ape tujuan sebenar anda ke sekolah?:P

psstt,cian kete izz.hik

NadNod said...

tujuan nk g karaoke. dh terjumpe Bb, terus excited mcm terjerit2 ;D