March 01, 2010

Famous Babies


happy birthday
kepada rakan-rakan yang lahir pada 29Februari. kesian korang.
tak mengapa, aku tetap wish even terlupa. sekarang susah nak ingat birthday orang gara-gara handphone nokia 3500 sudah rosak. sekarang nak wish ada handphone baru sebelum birthday aku ;D
==================================================


sebarang pertanyaan boleh dipost ke sini.



disebabkan sejak akhir-akhir ini terobses melihat gambar pre-wedding sehingga Acap pun terselitkan namaku di entry Perkahwinan beliau. eh, bukan dia yang kahwin. silap susun struktur ayat ;D

kali ini terobses dengan anak Tom Cruise. itu normal barangkali. bukan obses dengan ayah Suri Cruise pun kan kan. sejak dari awal pengesahan Katie Holmes mengandung, aku sudah dapat jangka anak beliau mesti secomel ibunya. memang tepat sekali jangkaan aku :)

http://media.onsugar.com/files/images/tom_0.jpg
really sweet :)





28ur0gj by Tsuri Kahianchi.
memang comel sangat sangat sampai rasa nak penyek-penyek :D



cusl26_year0612 by Tsuri Kahianchi.
kelahiran beliau agak dirahsiakan. sampaikan ramai pihak sanggup bayar untuk mengambil gambar The Cruise family untuk dipaparkan di dalam majalah.

tak sangka boleh se-famous itu Suri Cruise :)




http://album.udn.com/community/img/PSN_PHOTO/leikoyen/f_3459363_1.jpg
sekarang beliau berumur 3 tahun. i guess ;p



Katie Holmes  by Tsuri Kahianchi.
memang dia fashion ikon untuk kanak-kanak.
she wears heels and make up. -.-'




[suri-holmes-yang-vintage-dove-dress.jpg]
http://suricruisefashion.blogspot.com/

sudah jadi kemestian aku melawat blog di atas semata-mata ingin melihat perkembangan Suri Cruise. but after all this while, sudah hilang sedikit kecomelan beliau. she looks matured. seriously -.- tak macam 3 tahun pun.



http://www.topfive.com/tomcruisebaby.jpg

i dont know who did this. sangat kejam bagi aku -.-
but funny somehow. HAHA :)


















okay, sekarang aku obses dengan this girl. sangat comel.
dah pandai berjalan. entah kenapa aku boleh terlupa nama beliau :)













anak pelakon kegemaranku, Jennifer Garner :)







sekarang obses dengan anak selebriti.
bukan obses nak kahwin mahupun ada anak
:)



==========================================
memang tidak puas hati dengan apa yang terjadi terhadap
Syafia Humairah Sahari.


manusia sudah hilang pedoman barangkali.
bayi dibuang macam sampah. anak didera tanpa berperikemanusiaan.

berita lebih lanjut sila ke laman web dibawah:

Utusan Online
Metro



p/s : Al-fatihah untuk Syafia Humairah Sahari, 3

5 comments :

super eja said...

eh same la kite.
suke jgak kennifer garner!

zida said...

jalan-jalan.
hhehe,
tetibe teringat sembang dgn member2, sape la yg kawen dulu, dpt anak dulu.
haha
tak senunuh.
lalala~

btw, mmg kejam btol pakwe mak arwah adik syafia tu. memang x patut !!

sickchild said...

comel siot suri.
tapi bila dye da nampak matured cam..
haih muda lagi uh tak sesuai.

=(

bodo gila mamat teksi tu.
patut kene sunat balik je tapi kali ni kasi potong habis.
perghhh.

NadNod said...

eja : haha :D dh lame dh minat die ^^

zida : haha, pasang angan awal2 nk kawen dgn ade babies. normal sungguh ;p mmg x patut pun. kesian arwah :(

sickchild : mmg comel sgt kan :) mcm mak die ;) potong habis je, x yah sunat2 dh. budak x berdosa tu jugak die nk bunuh. hish

SuRayA^i. said...

suri tu sumpah mmg comel..adore kot~