March 03, 2010

Good enough

i read my older post about someone. im such a jerk towards him. HAHA +_+ i do wish he appear at my front door just like he did before. too late for that. i hope he's happy there. always akan doakan yang terbaik untuk beliau.



well, i learnt my lesson. seriously -.-







tadi belajar memandu. cemas memang cemas. bak kata tenaga pengajar, terlampau gelojoh dan tidak sabar. heh -.-' give me time to learn. belajar tekan brek, clutch, minyak, tukar gear dan adjust stering. cool enough sebab dapat juga drive kereta. whoot2 :)

1 jam memandu rasa seperti hanya 10 minit. dengan kelajuan 40km/j memang rasa macam pathetic bila banyak kereta dari arah belakang memotong.

sudah berjaya membuat u-turn. baru 1st lesson, sudah bajet pro di sini.
ada date jumaat ini. date memandu. phewww :)











please dont hate cat. i love rabbit as much as i love cat and other animals.
fuuh, kucing pun makhluk Allah juga ;)

5 comments :

super eja said...

sorry to say.
but i hate animals.
dasyat kn?
tak tahu cm mane nk suke.
sbb kdg2 dorang annoying. huh.

NadNod said...

haha :D lagi hebat, benci sume haiwan ke? woah :) nad certain animal suke la. bukan sume ;p

de Picasso said...

wah da start drive ni..gud2..hehe..

btw, i love cats too..hehe.. =]

NadNod said...

yeah :D baru belajar la katakan :) so we are on the same page sbb suke kucing ;p

syerah z said...

comeeeeeeeelllllll nyaa kucing tuh!
gemok <3