March 18, 2010

♥ Hatred?

sejak dua menjak ini, entry lebih berkisar kepada tentang hari keluar hang out/melepak/meronggeng/membazir masa. semua ini kerana saya lepasan SPM dan bekas pelajar SMKKGV. alasan tak munasabah. saya tak bekerja. duit memang dah kering sangat sangat. sampaikan kasut dah hancur. tapak nak tercabut. masih tak terganti.

**padahal ada 15 pasang kasut, satu rosak pun nak kecoh xD**

maka hari ini kami ber-sembilan bersama-sama ke Sunway Pyramid. buat pertama kalinya aku tidak excited pergi ke KL. maybe sebab tekanan emosi di malam hari. air mata memang suka merembes-rembes keluar bila dah banyak sangat pendam. padahal entry sebelum ini gaya macam happy sangat. lakonan lakonan. ish ish.


dengan dua buah kereta kami ke sane dengan tol yang berjumpah RM11.
driver kami, guess who?



ternyata perempuan lebih sedikit.
kenapa rasa macam Sunway tiada apa-apa.
punyalah besar, masih tidak ada aktiviti terfikir nak dibuat bersama.




budak ni kaya. baju belang-belang tu. setiap minggu keluar ke KL.
tidak dikira dengan berapa kali dia keluar hang out dalam seminggu
dan berapa kali dia bershopping dalam sehari. eh seminggu.






memang perancangan awal nak ice skating.
entah kenapa mood masih tidak feel untuk berbuat begitu.

wayang tak perlu cerita. terlupa nak book awal.
it was packed. crowded. so tak perlu menonton Alice in Wonderland.






imej baru Izyan(kiri).
saya memang suka pinjam spek orang. sebab power saya agak tinggi tapi degil tak nak pakai cermin mata dengan alasan nampak macam nenek. dalam gambar ni memang saya macam nenek. haha ;D

contact lens please? -.-
tiru mata kawan-kawan sekarang, mata biru.





sampai di sana terus makan di KFC.
macam berpiknik di sunway.









Izyan memang kurus. menyebabkan saya nampak seperti mengandung apabila menggayakan baju ini. see see. inilah rupa saya di masa akan datang. woah.






tiba-tiba mata terpandang ini. semua yang tidak pernah
bermain kecuali Acap, teruja mahu mencuba. dengan bayaran RM14 seorang.



http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs395.snc3/24056_376117143651_562668651_3803898_4174339_n.jpg





ini kembar saya. yang berspek.
nampak tak jerawat di pipi gue? owh no -.-'







cuba teka siapa yang paling teruja?







Abe. budak yang sering ke tandas di pagi hari.
WAJIB.





tak nampak Izyan.
tunjuk tangan jadilah kan?



http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs065.snc3/13319_1398683370771_1342861529_2694237_7330547_n.jpg
gambar Ayie paling smart di sini :)
thanks to Zhizhy.







and lastly me.
aku rabun. maka arrow selalu lari dari target.
-.-


jalan pergi tahu, sampai jalan balik, semua sesat ;p



tiada siapa percaya aku memang peminat setia games sebegini.
kalau dah bermain, memang dengan diri sendiri sekali terbawa ke dalam game.
wajib mengeluarkan antonansi suara serta gaya dan
mata wajib fokus pada screen PSP.
berjaya habiskan battery PSP tersebut.

kenapa orang gelak tengok aku main games? -.-
sah annoying sikap aku ni. hish.








ini dia pemilik PSP.
yang sibuk grab my handphone, snap his own picture and
put it as wallpaper and screen saver >:p


memang lengan merah-merah gara-gara dipukul menggunakan
handphone oleh beliau.
report sudah disubmit kepada Ba*****.

dari pergi sampai balik kena sakat dengan Ba***** -.-'
kenapa kenapa?




BitBit akan dipulangkan kepada tuannya esok hari.
saya bukan owner yang baik. jaga diri di tempat baru.

new owner, sila bagi dia carrot banyak-banyak. dia benci
makan dedak mahupun sayur lain. serius ni :')




p/s : masanya akan tiba juga apabila sesuai untuk berkata yes, I'd love to.

p/s/s : thanks Izyan for the shirt :)

2 comments :

Iman said...

ada eh archery ? tingkat mana ? nak teraii :D

NadNod said...

alamak. x ingat dah ;D