March 09, 2010

In love AGAIN

baru cakap nak makan Bigmac sebelum hari Khamis. tengok-tengok tadi terus dapat makan Bigmac. sebaik sahaja kaki melangkah masuk ke Mcdonald, mata terus tertacap(bahasa apa aku guna ni -.-) pada seorang jejaka berbaju maroon berkolar bersama dengan laptop dan seorang gadis manis. perhatian hanya kepada si jejaka.

eh, kenapa rasa ada suatu perasaan yang bangkit secara tiba-tiba. woah. terus rasa sesak nafas sedikit. macam nampak orang lain yang disayangi di situ sebenarnya. rupa saling tak tumpah seperti dia. menyebabkan tergamam terus.

takkan tiba-tiba dia berada di Seremban. owh, ini salah orang. nasib baik bukan 'dia'. kalau tidak, memang tak terkata atau tak terasa hati tengok 'dia' bersama dengan yang lain. masih tidak kuat nak hadapi kenyataan.

it feels weird bila ex boyfriend introduce us to his new girlfriend.
serius ni. rasa kekok. rasa macam jiwa tak betul dah.
meronta nak bla dari situ jugak. heh ;)
but hey, im happy for you.

















in love dengan Bigmac babe :)
mulut aku memang big enough to eat this.
memang jadi chubby hari ini kerana terlalu banyak makan.
esok hari terakhir merasa kegembiraan dan kebebasan.

mata sembab tak cukup tidur, sila jadi baik.
jangan jahat sangat tak nak tidur awal
dan sangat pemalas nak buka mata pada waktu subuh.

==================================================
dah berkurun tak kena tag. baru sekarang ada orang tag.
tag daripada Cik Fadhilah :)


1. adakah anda rasa anda hot?
woah. bagi saya hot hanya didefinasikan untuk gadis atau cewek yang cantik dan alim atau yang cantik tetapi seksi(kar*).




2. upload wallpaper pc atau laptop yang anda guna sekarang!




3. cerita pasal gambar di atas.
ini masalahnya apabila masih tidak mempunyai laptop sendiri. tak boleh nak hias wallpaper. dikhuatiri menyakiti mata lain ;)




4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
petang tadi baru saja makan super supreme. thanks Arre sebab sudi belanja before kau termasuk dalam PLKN.


5. Lagu terakhir anda dengar?
Baby by Justin Bieber :D!!!



6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
hanya berfikir tentang result SPM. dah seminggu tak cukup tidur sebab ni! +_+



7. selain daripada nama sendiri, anda dipanggil apa?
nad, nadnod, nanad, iyah, dhirah, aminad, mira dan naa :)

kalau ditakdirkan ada seseorang special di hati ini,
tolong panggil dengan nama lain. baru istimewa sedikit. heh ;)




8. Tag lagi 8 orang
ini yang tak suka ni. takpe, dah lama tak tag mentag orang :)
buat kalau sudi. malas jangan buat ;)

1. super eja.
2. Munir
3. Fee
4. Ieeko
5. Acap
6. Izyan
7. Asip
8. touya

**pemilihan secara random.




9. siapakah orang no. 1 kepada anda?
kawan yang baru dikenali ketika di Cambridge suatu ketika dahulu.



10. katakan sesuatu mengenai orang no.5
jangan cepat emo, nanti aku marah ;D



11. no.3 ada hubungan dengan siapa?
errr.. no idea la fee ;D



12. bagaimana pula dengan no.4
selalu ikuti kisah kehidupan beliau dari dulu sampai sekarang :)



13. pesanan buat no.6
aku nak ICE SKATING!



14. kata-kata cinta untuk orang no 2.


hahahahaha ;D kawan, tak pandailah buat
ayat cinta di blog. lain jadinya nanti.
jarang letak gambar anda di sini. maka terdetik hati nak letak.
nice to know you ;)

semoga berjaya dengan kehidupan di Sydney
dan menghadapi peperiksaan penting.




15. adakah no. 7 dan no. 8 mempunyai persamaan?
mereka lelaki dan im pretty sure they are not GAY. haha



16. Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang tag anda?
1. schoolmate aku di SMKKGV.
2. ahli kadet polis yang dulu selalu kena marah. sama dengan aku.
3. dia cantik :)
4. dia perempuan. im sure about that.
5. dia 18 tahun.


17.persamaan antara kambing dan lembu?
ciptaan Allah.



18. perasaan anda buat tag ni?
sangat memenatkan.



19. adakah anda tahu Rizman itu sengal?
soalan apakah ini?



20. gay or less?
aku pasti aku straight tapi kadangkala perlakuan aku seperti tidak. sebab aku menyokong bahawa perempuan ini kadang-kadang annoying. aku perempuan tapi aku sokong. but it is the truth. some of them were -.-




jangan paksa diri buat tag ini. anda boleh ke sini atau ke sini untuk copy tag ini dan membuatnya. selamat membazir waktu :)

3 comments :

de Picasso said...

i loooovvee big mac~ =]

super eja said...

thanks tag!

NadNod said...

eja : pleasure! ;D

picasso : yup, bigmac sangat2 sedap! ;p