March 09, 2010

Last minutes FUN FUN


ini kali kedua makan di secret recipe tahun ini. kalau kaya, setiap minggu dah makan di sana. makan di sana hanya sekadar untuk mengalas perut. Walnuts Brownies isnt it? sweet chocolate. nyummie :)

Izyan(twin) patut bersyukur, habis SPM terus ada kereta, rumah, duit poket dan laptop baru. semua boleh beli -.-' tak termasuk dengan baju baru dan berapa kali dia keluar setiap minggu. sampaikan makanan di Mcdonald dan KFC pun dia boleh naik muak. aku masih cravings for BigMac. take note. nak makan Bigmac sebelum hari Khamis. hopefully.






satu brownies, RM5. campur tax RM5.25 sen.

semoga dapat kek Chocolate Indulgence for my birthday.
amin :)

i want the whole cake not a slice.
baru boleh makan sampai puas.




terus dapat diskaun. thanks Acap.

Acap pesan jangan merungut kalau order sampai lambat
kerana dikhuatiri waiter meludah makanan atau minuman tersebut ;)





bila nak belanja kenny rogers? haha
**demanding sangat -.-









kemudian ke Pizza Hut. konon sahaja nak makan di KFC,
akhirnya Pizza menjadi pilihan. thanks kawan sebab sudi belanja ;)





Izyan(twin) menyarankan gambar resit diambil bersama
dengan orang yang akan membayar segala bil di atas ;)









dan aku baru tahu ada button sebegini di meja Pizza hut.
rasa diri agak kuno kerana tidak tahu selama ini.







HAHA >:D **gelak evil.









ini air mahal Izyan.





lupa nak cakap, terima kasih banyak-banyak :)


aktiviti seterusnya ialah meminjam KAD JUSCO salah seorang teman yang bekerja di sana dengan harapan dapat berkaraoke di Green Box selama setengah jam secara percuma.

berjaya berjaya >:)

karaoke kali terakhir sebelum terima kenyataan dan redha pada hari Khamis nanti.

tak sangka berjumpa juga teman lama saat sedang syok melalak -.-'
**Segan suara sumbang. heh ;p





kami hanya berdua. Izyan berjaya accident buat kali kedua.
parking dah hebat. boleh lupa free gear. terus kereta meluru ke hadapan dan enjin termati. maka kereta beliau dah bercalar balar.

esok ayah aku bermurah hati nak tolong hantar kereta beliau untuk di-repair. tak sampai sebulan kereta kancil itu digunakan sudah calar balar dan kemek sana sini. tak dapat bayangkan lagi 3 bulan selepas ini ;D




Wan dengan rambut baru.
selamat bertolak ke Jakarta dan semoga selamat kembali
bersama dengan hadiah birthday aku :D

cancel cancel. aku tiada duit nak beli hadiah kau la Wan -.-'






muka pucat ditempek di penghujung entry.

bawah mata sembab tanda tidak cukup tidur selama seminggu
sebab minggu ini ada hari Khamis.
macam minggu sebelum ini tiada hari Khamis ;p
jerawat
dah bertambah tanda PMS atau mungkin sebab stress sangat.
bibir pucat kerana cuaca panas.

maka konklusinya im so not okay right now.




==============================================






dah terminat buat entry berkunci. ada rahsia di sebalik entry berkunci ini. ini untuk menjaga hati orang lain dan privacy orang lain. terpaksa buat begini. hanya gambar sahaja sebenarnya. tidak penting untuk tontonan umum :)

7 comments :

Ieeko. said...

Sedapnya Secret Recipe =.=''

zahidah said...

Good luck untuk hari Khamis! :)
p/s: kite pun baru tau ada button kat pizza hut tu. haha.

NadNod said...

ieeko : yeah :D

zahidah : thanks! :) samelah kite nampaknya. haha

super eja said...

suke maen button kt pizza tu! haha

NadNod said...

haha, sebenarnya mmg excite mase nk tekan button tu ;D dpt gak tekan mase nk dptkan bill

Azahari Rahim said...

LOL LOL LOL
yan accident kali kedua?
bahahah!

eh gudluck lah untuk esok. ;p

NadNod said...

azahari : langgar tembok je pun. keter die dh lawa dh ;D
thanks ;)