March 16, 2010

♥ with Love




bila buka surat, muka teruja macam dapat tawaran balik United Kingdom dan duduk sana terus. padahal tawaran temuduga sahaja. bukan seperti anda dijamin masuk esok juga!

baca kemudahan disediakan. aku masih senyum lagi. tapi fikir balik. PTPTN kena bayar sendiri jugak kan. hutang hutang -.-'

sebenarnya excited dapat tawaran temuduga jadi nurse.
kenapa aku teruja jadi nurse ni. haish. sejak dari dulu lagi -.-






true enough. sweet though :)







saya Lulus QTI. alhamdulillah.

berjaya menjadi menggelabah sebab asyik mati enjin. padahal lupa nak turun hand brek. lepastu gelabah tak dapat lepasi garisan di bukit ;D tak tekan minyak dengan betul. berjaya menjatuhkan tiang di parking line. dan berjaya tidak memberi signal dan memegang stereng dengan betul ketika di jalan raya.

owh yeah. cuba cakap macam mana nak pas JPJ?
-.-' praktis praktis.

================================

i used to say i love you.
i used to text you in the middle of the night telling you i miss you :)
i used to wait for your calls.
i used to wait till late at night just to see you're online.
i used to wish you goodnight.
i used to accuse and argue with you.

but now i think i am over you -.-'
im happy to see you happy. really.
i smile looking at your newest picture and to see those people care for you.
and they seeking for your advices now and then.
no one like me huh?

saya seorang yang keras kepala. doom2.
saya doakan awak bahagia selalu. seperti sebelum awak berjumpa saya.
alhamdulillah awak dah berjaya :')

4 comments :

Ieeko. said...

Exactly know "this" feelings! Hmm :")

Zeeyn said...

Aku pun dapat tawaran tuh hahaha :D

de Picasso said...

wah minat nursing ek?..gud2..hehe.. =]

NadNod said...

ieeko : been in that situation before huh? :)

izyan : haha ;D die amik sume dak skola kot.

picasso : hee :) used to be la :)