April 30, 2010

Dilemma. seriously ♥


uitm or matriks?

:O

**click to zoom in

17 comments :

Mia Amira said...

nad tahniah! <3<3<3<3

love you moreee!
murah rezeki nad kan :)

doakan yg terbaik utk myra sebab xdpt check2 lagi dr tadi... -.-

NadNod said...

thanks myra! server busy tu, tu yg susah nak check.

love you moreeeeeeeeeeee and more :D myra mesti dapat punyela. insyallah :)

AthirahSkinny said...

Tahniahhhhhhhhhh! Kita sama :))) And dilemma jugak niiii -.-

NadNod said...

yaaaaaaaaay ;D kite same! whoot2! :) susah betul bila dh dilemma ni -.-

de Picasso said...

wah tahniah! emm plih2 btl2 taw~ =]

NadNod said...

insyallah amir :D thanks :)

liyanaZainal said...

dpt uitm kt ane?

Ieda Zakaria said...

hehehehehe :D

NadNod said...

nana : tak tahu kat mana. tak tunjuk plak. huhu

ieda : hehe ;p

aishah said...

dpt diploma ape? acc ea? kat melaka eh?

full of love,keyna said...

tahniah nad !nad,i think u better amek uitm,hee,keyna rasela :)

biasanye kat shah alam :)

NadNod said...

kak aishah : diploma akaun :) tak pasti uitm mane -.-'

keyna : thanks keyna! tulaa, nad pun tgh menggelabah nak uitm ke matriks ni. tapi org ckp kat shah alam biasanya utk yg ambil degree

AthirahSkinny said...

Kalau nad dapat fast track akaun dapat lah dekat shah alam. :)

ashraff said...

better matrik kot...
but its ur choice~
dip pn ok gak.

NadNod said...

athirah : sadly tak dapat fast track. haih :)

ashraff : yeah, better stick to uitm :) matrik? i wasnt that brainy student to score :O

ashraff said...

believe ur ability laaaa...
but uitm...nice one!syokk gak
gud luk nad dr aku...

NadNod said...

insyallah acap ;D thanks for the advice anyway :)