April 24, 2010

Surat Tawaran ke Matriks . Shopping untuk masuk U ♥


hari ini hari bahagia saya setelah dilandai(perkataan apekah ini?) musibah yang hebat. sungguh tak getar hadapinya. sikap saya semakin sombong dan kedekut setiap hari. tak tahu mewarisi siapa tapi saya sangat kedekut sekarang. hari ini saya tidur 'agak awal' pukul 7 pagi mata mula melabuhkan tirainya.

terjaga tepat pukul 12.25 tengah hari. pintu bilik diketuk. terdengar suara orang memarahiku kerana tak menyaut panggilannya.


"tak sayang surat ke? kang E*** bakar kang, baru tahu >:)"


owh, surat matrikulasi rupanya. semalam sedih dan frust sebab tak dapat surat yang diharapkan. banyak pulak surat sampai hari ini :O

maka maka, saya excited buka sampul surat di atas. tergamam kejap. banyaknya borang maklumat diri yang perlu diisi. yuran pendaftaran dan macam-macam lagi. terus semangat buat sampai menghiraukan message dari Izzyan yang ingin pinjam anak tudung syria. matrix first. whoot2 :D

kegembiraan saya bukan sampai di situ sahaja. pintu bilik diketuk lagi.






"kau pakailah laptop Apa(Dad) tu, E*** ambil laptop kau >:D"





saya excited. meluru keluar dan.....................













laptop acer saya sudah sampai! :'D










saya meluru ke arah ini dulu yerk. ini yang comel. saya tak pandang laptop.
kegembiraan muka busuk tak mandi ini memang tak boleh bla :'D
finally my own personal laptop :')

akak-akakku, sila jeles sekarang :D




.
.

.
..
.
.
.

.
..

.
.
.
.
.
.














lately muka sudah semakin pucat. sebab tidak diketahui.
bak kata Izyan, kurang minum air -.-



selepas magrib headed to Pacific. shopping :D









pink purple menjadi pilihan utama :'D


semua baju yang dibeli dipilih oleh ibu bapa saya dan dua orang kakak saya :O tidak sempat langsung pilih sendiri. duduk dalam fitting room dan mencuba sahaja. limit hanya 5 helai baju dan 5 helai seluar track.

saya pandai memujuk untuk menambahnya kepada 8 :'D
pakaian sudah siap, esok shopping keperluan lain pula.
happy again :)






sebahagian baju dan seluar yang dipilih.


i've met Acap there too :) kebetulan shopping di tempat yang sama.
semua busy shopping sekarang.
semua busy nak masuk matrix.
eh silap, bukan semua tetapi kebanyakan. :)








jadi open-minded sebentar. comel kan br* ni? :D
macam karipap :)











ini dia muka excited cuba webcam.
serius kuno tak tahu apa-apa pasal window 7.
memang saya tidak akan tidur malam untuk menggodek laptop ini.

18 comments :

Ieda Zakaria said...

wahhh! bestnya ada laptop! :D
acer ape dear ?

NadNod said...

haha, best best :D nad pun susah nak terangkan :O

Ieda Zakaria said...

haha laa why ?

NadNod said...

acer 4736z :)

Ieda Zakaria said...

ohhh! heee best best :D

Myra Nasir said...

nad im happy for youuu!
for the matriks
for the laptop
and oh yeay ur happy face too!

NadNod said...

ieda, taw x pe :'D happy sgt :)


myra : hee :D thanks myra. muke betul2 happy tu ^^

de Picasso said...

wah happynya dpt laptop baru..hehe..emm jga leklok taw~ =]

NadNod said...

hee :D yes i am ^^ insyallah akan dijaga rapi :)

Ieda Zakaria said...

hee mestilah happy kan. ada laptop sendiri tuh :D

jaga elok2 tau. :)

de Picasso said...

hehe..gud2..jgn lupe amek gmbr byk2 pkai webcam..hehe =]

NadNod said...

yeah ieda. ieda pun ade kan. so kita patut sama2 happy :D insyallah akan dijaga rapi :D

[Dr Nu@r] said...

laptop baru?
cooled :)

NadNod said...

yeah. cool :)

nizamsani said...

tahniah

NadNod said...

terima kasih :)

full of love,keyna said...

finally nad dpt jugak lappy !huhu,berjaya gak eh,nad kate kalau tak dpt lappy lari g lombok kan?haha



bra tu mmg comel :')
keyna pn tatau ape itu window7,lappy pn terabai je,hehehe

NadNod said...

tak jadi dah nak lari lombok. haha ;D bra tu mmg comel sgt sgt! :'D dah lame2 gune window 7 ni taw la sikit2 :)