April 12, 2010

Pulling back and In at the same time ♥


Thanks Zahidah Zahari for this one :)







minggu lepas kusyuk tengok movie online. terus semangat tengok 10 things I hate about You sekali lagi. Shin Chan pula paparkan 10 Things I love About You. thanks Chan.

semoga kita dapat meluncur ais bersama-sama, tergolek bersama, terjatuh bersama, tercium ais bersama lagi suatu hari nanti. semuanya akan berlaku di Sunway :P








Thanks Epy for this entry.
i got something for you too :)




..








..














..











..







here it goes :








..


..

.
..
.
.

.
.
.
.
.















well, Hilmy Mustafa. now i just realised, i forgot your full name. heh -.-
yes, you are my first love . feeling tetap ada :D like u said, memang takkan boleh bersama dah. since i have that guts to be friend with you AGAIN during 2008 i guess, finally we become close again. as friend la kan.

he'll be 18 on 23rd September. another dude that love number 23 just like me.
tarikh hari jadi beliau sama dengan my mom just different years.
thats sweet :D

better make it long. anda seorang yang bijak pandai especially in Math and Addmat. sama seperti Izzyan. and it wasnt me who's the one putting your picture as my wallpaper/screensaver. perasan perasan -.-

Hilmy Mustafa atau lebih dikenali sebagai Epy adalah kawan yang baik dan agak annoying kadangkala kerana suka tergelakkan orang lain bila orang tu kalah ke gagal ke jatuh terduduk ke or any kind of failure. sebab tu tak sanggup bagitahu result JPJ test minggu lepas kepada beliau sebab memang dah pasti dia akan tergelakkan. tak rela, jiwa sensitif minggu lepas. haha ;D

dia seorang yang loyal, friendly dan jenis yang menerima orang seadanya. seriously, memang bertuah sesiapa yang dapat dia. i had my chance. haha xD

kalau nak belajar tentang online = $, sila rujuk kepada beliau.
memang masyuk dapat duit sambil online.

disebabkan dia friendly juga dia mempunyai ramai 'adik-adik'.
most of junior in our previous highschool kenal dia.
that is the opposite of me. saya unknown di sekolah ;D


dan siapa sangka url blog Epy menyamai url blog saya.
nice try Epy. haha ;D copycat. BOOOO!


http://hilmy23.blogspot.com/

same as mine la Epy >:)
terlebih panjang ni -.- btw, baru teringat nama penuh dia.
Muhammad Hilmy Bin Mustafa.


and thanks for loving me (**geli pulak aku).
owh, I hate u too.





ini adalah gambar terbaru beliau.












=====================================





sesiapa pernah menyaksikan movie bertajuk Road Trip?
this dude remind me of somebody. and i think he's cute ♥

10 comments :

myra said...

haha. comel lh korg :D
thumbs up for nad <3

NadNod said...

myra : sape yg comel ni myra? hehe :D hi-5! :)

myra said...

korang korang lah :D

Anonymous said...

maksud dia nadnod comel dengan epy.

Zeeyn said...

siapa jugak yg baikkan korang kan? mana nama aku? huh? hahaha

NadNod said...

myra : haha, boleh plak comel kan? :P thanks myra ^^

anonymous : masih x fhm maksud comel tu :P

izyan : daaaaaaaaa, ade nama ko sesat la. yg pandai addmat dgn mat. HAHA ;p

Epy said...

aku benci kauu -.-

NadNod said...

epy, aku benci kau jugak. HAHA :D

Fatin Ashifa Roslan said...

wah wahh, 1st love too :P

NadNod said...

shifa : hehe, yupyup :D sampai sekarang masih kwn. alhamdulillah :)