April 30, 2010

They are Married ♥

New chapter :




terhiris hati terhiris jari sekali ;D
ingat jari ni buah betik ke nak potong T_T habis kulit jari.





im in love with this.






banyak perubahan di facebook. sungguh kagum lihat graphic yang cantik dan sangat terkejut tengok farm saya hodoh. dan dan, kenapa sekarang pihak lawan(kawan2 di fb) telah berjaya melepasi tahap level saya. owh no no. baru berhenti main selama 3 bulan T_T.









bahaya tanam di hadapan rumah pokok dragon fruit ni.
nanti budak sekolah berjaya mencurinya seperti sebelum ini.







tengok-tengok. bunga dah mekar :'D
lepasni muncul-lah baby dragon fruit.
seronok tahu makan buah yang ditanam sendiri. manis! :')







Meet BitBit.




kucing peliharaan saya sudah cemburu tengok ada 'orang baru di rumah'







sebelah Bitbit, ialah TamTam/Tammy.
hari ini adalah kali pertama mereka bertemu eyes to
eyes di dalam satu sangkar. please behave bitbit :)






masa untuk mem-bau. kenalpasti bau cepat :)






tak sampai 10minit aksi wrestling muncul.




TamTam suka gigit BitBit.
ramai cakap itu perkara normal sebab itu gaya
mereka berkenalan sebelum mengawan.






TamTam ada 2 wife di rumah pemilik asalnya dan isteri pertama dan kedua beliau baru sahaja melahirkan anak hasil hubungan mereka. baby masih muda dan merah dah paksa dia kahwin dengan isteri baru yang masih muda dan fresh. whoot2 :'D





Mrs Bitbit dan Mr. Tam Tam(Hitam).
they married now :')

cant wait for my baby rabbit. HAHA ;D

TamTam hanya akan berada di bawah jagaan kami selama sebulan atau 2 bulan sahaja. ini kes pinjam untuk bagi Bitbit ceria. selepas 2 bulan akan dipulangkan kembali ke pemilik asalnya. semoga mereka berdua have fun.

**perlu sangkar lebih besar :O


12 comments :

full of love,keyna said...

HAHAHAHA,haiwan pn nak kawen gak,tp kelebihannye,kawen tak yah pki duet,n tetap halal,wlpn ta kawen,ngee~senang je dpt beby :')


psttt,tgn berdarah ke?kenape?

NadNod said...

heee, wajib kahwinkan. nak anak rabbit ramai2 ;D tulaa, baru jumpe dah gatal taw rabbit nad ni :)

sebab basuh pisau lepastu termenung then ingat nk bilas dgn air. terus terhiris ;p

Dush Puppet said...

gambar last tamtam and bitbit tu diorang buat ape? haha. :P

NadNod said...

what do u think they're doing? hahah! ;p

de Picasso said...

wow censored btl..mmg hepi couple r dorg ni..hehe..somga dpt ank yg comel2..aminnnn~ =]

NadNod said...

betul tu amir. happy couple sungguh :'D insyallah, amin ^^

de Picasso said...

insyaALLAH..nnt bg seekor kt sy taw..hehe.. =)

NadNod said...

amir : mmg sensored pun aksi tu. lupe nak sensoredkan ;p macam la awk boleh jaga die. kan awk dekat upm :D

azaliahjsalleh said...

na rabbit =)
suka rabbit

de Picasso said...

hehe..emm bleh la..bela dlm bilik..hehe.. =]

NadNod said...

azalia : hehe ;D kalau ade baby die bolehlah bagi kan :) suke rabbit juga ^^

amir : haha, nanti bau busuk bilik sbb dia :)

de Picasso said...

hurmm xjd r lau cm2..hehe~ =]