April 13, 2010

TTYS / TTYM ♥


http://www.parishiltonsite.net/wp-content/themes/wp-andreas01-12/tn_bff2promoheader.jpg
im not a big fan of Paris Hilton.
tapi saya sangat sangat suka rancangan ini.
dan dulu saya juga peminat setia lagu beliau (nothings in this world & etc..).

since saya tak tengok permulaan rancangan ini untuk season pertama. memang saya blur siapa peserta yang dah tersingkir dan siapa yang masih kekal. saya masih hadapi masalah mengingati nama mereka satu persatu. mungkin kerana terlupa nak bare in mind.






http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2008/09/paris-bff/paris-hilton-my-bff-song-01.jpg

ini season pertama barangkali.
saya sempat tengok beberapa part sahaja.
tahu-tahu saja sudah habis. tahu-tahu je sudah ada pemenang.
kecewa -.-





http://www4.pictures.zimbio.com/bg/Paris+Not+France+screening+6ROx4nK7SOUl.jpg
ini pemenangnya(Paris Hilton : My new Bff).
konfius siapa pemenang :)









======================================





http://ideagirlconsulting.files.wordpress.com/2009/07/paris-hilton-my-new-bff-ideagirlconsulting-wordpress.jpg
kemudian saya tengok-tengok ada season baru pula.


malam ni dah tinggal 3 orang peserta sahaja.
yang lain dah kena singkir.
bagus-bagus, akhirnya peserta perempuan yang
tidak digemari tersingkir juga >:)






http://www.realitywanted.com/images/upload/BFFEp5.jpg
salah satu cabaran yang menyeronokkan ialah part ini.

mereka diberi task untuk carry those luggage dengan berbiniberbikini dan memakai high heels. lelaki pun dipaksa memakai heels. perlu berlari membawa beg bersama. siapa sampai garisan penamat, of course la die pemenang :)








http://www.poptower.com/images/db/9324/450/500/paris-hiltons-my-new-bff.jpg

but sayang sekali, peserta kegemaran saya terkeluar akhirnya.

Steven :((

dalam banyak-banyak peserta entah kenapa saya rasa
dia paling tidak 'fake' berbanding dengan all those girls.

ok, saya menangis tengok dia disingkirkan :'(










to find more exciting news about Paris, check this site.
always with new updates i guess :)

10 comments :

Kniedaz said...

channel mana ek?
neway, salam kenal ^_^

diya said...

rasanya bukan mamat cina tu menang lah nadnod. brittany yang menang season pertama. perempuan baju hitam dalam gambar season pertama tu. paling kiri sekali.

NadNod said...

kniedaz : channel 713. mtv :D selamat berkenalan ;)

diya : owh ek? saya main agak je sape pemenang die. hehe ;p tersilap orang rupenye. thanks for the info anyway :)

Zeeyn said...

berbini eh instead of bbikini. selamat bertemu di persatuan salah cakap! HAHAHA

atiqahamni said...

mamat cina uh at 1st atq tgk ingat perempuan. skali dy bukak mulot -_________-+++

NadNod said...

izyan : DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA T_T

atiq : nad pun ingat die perempuan dulu. haha, tp die sweet la :D

Afeeqa Hazwani said...

pukul berapa? HIHI. sebenarnya, deep down inside, Fee adore Paris Hilton sangat sangat! :')

NadNod said...

fee : nad x taw waktu die. selalu tgh2 mlm kt mtv nad tgk ;p rasenye setiap malam isnin. rasenyela. pkul 12 mlm :)

Epy said...

lol lol apa benda gay yg ko tgk ni nad haha haha

NadNod said...

epy : mane ade gay rancangan ni. best la ;D aku suke tgk dorang buat task. nak habis dh rancangan ni. minggu ni last week kot before diumumkan sape paris new bff :D