May 15, 2010

Annoyed ❤

i think i have some problems in my life right now.
when people sulking because of my attitude,
i tend to close my eyes and walk away.
usually i dont share what have been happening between me with others.

saya berkias. tak terus straight forward.








bila orang marah, saya senyum lepas saya menangis dalam hati :D







bila saya mintak maaf, they tend to scold me back.
they said im annoying.








im not usually that sensitive.


he said, my heart is like a tissue paper.
im not sure why but everytime i told him about
my problem he keep on saying that to me. grrr -.-

he's a great listener. tapi tapi saya jarang dengar masalah dia :P




ini muka dari senyum ke masam.
lawak sungguh muka masam. sebenarnya ini muka baru bangun tidur.

saya bangun awal nowadays. tidurlah lambat mana,
mesti terjaga pukul 5.40 pagi.
bila sambung tidur kembali, pukul 8 pagi terjaga balik -.-'









orang cakap, kalau ada sesiapa puji tentang diri kita.
kita perlu cakap terima kasih.

okay, alhamdulillah dan terima kasih kalian.







ini dia muka orang yang bakal buat anda annoyed.
berjaga-jaga. budak atas ni jahat jugak.



sebab tak nak cerita masalah. letak gambar banyak-banyak. mari kita tunjuk kita happy, baru semua bersuara dan sakit hati sebab aku happy. kejap lagi nak jumpa my twin.

seronok seronok sebab dapat lepas rindu.
anyway, im gone baby, im gone.

6 comments :

Anonymous said...

yeah! ucap la thanks~ =]

AthirahSkinny said...

Kenapa gambar muka nad macam baru lepas nangis? :O Ke i silap hahaha.

NadNod said...

horsey : tak nak cakap terima kasih! hehe ;p

athirah : er, muka baru bangun tidur memang camtu :P

Nadzirah Adnan said...

cntk pkai tdung . ajar sket cm ne nk centre kn tdung tu

Nadzirah Adnan said...

hye lawa anda pkai tdung cm tu . cm ne nk wt tudung pattern ni centre cm tu eyhh ?

NadNod said...

@Nadzirah Adnan

lawa? :) thankss. erm, kene pakai anak tudung. betulkan la sampai jadi betul2 centre. bile pakai anak tudung, dia tak gerak2 :)