May 03, 2010

Best of All❤


now im jealous too!
macam tak percaya Farid Kamil dan Lisa Surihani datang sekolah
KGV untuk membuat sesi penggambaran. sangat tidak adil T_T
banyak pelakon yang ada.

-diambil dari facebook Khilda-

**gaya macam minat sangat mereka berdua. :P**






since i have two rabbits, terpaksa kemas sangkar setiap hari. setiap pagi mesti penuh dengan najis :O owh my, terfikir siapa nak jaga mereka berdua sebaik saja saya berada di Uitm nanti. ini padahnya sibuk nak kahwinkan mereka berdua :p


TamTam suka gigit BitBit dan BitBit selalu lompat keluar dari sangkar bila tiba saat diberi makanan. adakah kes tak suka TamTam? :O

**i love my pets :')













went to Nilai today with my family.
finally, berjaya memiliki kotak tisu ini.

tapi sayang sebab tidak berjaya memujuk membeli
bantal berbentuk hati yang bercirikan english style :'( kecewaaaa.

but but, tetap bersyukur dengan kehidupan kini. sungguh bahagia tahu?
terima kasih kepada dua ibu bapa yang sudi belanja saya macam-macam benda merepek dan akak yang tak lokek belanja selendang dan dan meminjamkan macam-macam bende merepek jugak. sekarang abang dan akak sudah bekerja, doa mereka murah hari bagi saya RM100 sebulan *kot dapat. haha :'D

saya rasa saya bawa kain busuk hijau saya nanti. rasa lain macam je tak bawak tidur. heh









sebelum magrib terus ke Parkson. menemani abang yang mencari seluar
berjenama Camel but sadly hanya di Jusco jenama tersebut ada :O

rasa kelakar tengok koleksi seluar dalam lelaki
di parkson. macam-macam jenis model seluar dalam ;D





sekarang ada 3 ekor anak kucing baru di rumah. tapi sayang tak
boleh jadi haiwan peliharaan. cukuplah seekor
kucing di rumah dan 2 ekor rabbit.





saya rasa saya teringin mempunyai sugar glider :)

11 comments :

Azahari Rahim said...

haha try lh bela baby musang. ;)
sronoookk weyh haha
bela 2 ekor. sbb kalo 2 ekor, dorg hyper skit ;D



tpi kalo kantoi ngan perhilitan, denda :P HAHA

NadNod said...

tula masalahnya, kalau kantoi naya je ;D sugar glider kecik jea! manja and comel. nak beli nanti. tapi mahal kot -.-'

Ieeko. said...

Rabbits are adoreable.

And Sugar Glider is super duper cuteeeeeeee!! I love em!

Haha, sumpah geram :)

But kalau you can give them 100% attention, than you may go ang own one.

Cause diorang ni memang sangat manja and perlukan perhatian dari manusia. Kalau lack of attention, they'll run away.

I ni since I kerja macam orang ape jem workaholic la kononnya, i terpaksa pendam perasaan untuk membela mereka yang comel nak mampus ni T__T.

NadNod said...

yeah, memang sangat comel rabbit ni :D nak baby rabbit. tak sabar dah ;p

tulaa, one day bile rase mmg boleh bagi sepenuh komitmet dekat sugar glider, memang akan beli! wajib! sebab terlampau comel :'D

haha, u kan memang busy kan :D tak pun u beli sugar glider and bawak jea die ke mana2, pegi keje pun bawak, letak dlm handbag. cool gile ;D

Ieeko. said...

Haha, kalau diorang tu macam anjing, reti duduk diam-diam dalam bag, takpe.


Ni asek memanjat je kejenye.

Haritu I went to my uncle's friend house. Gila active diorang ni!

Masuk dalam tudung I terus. Kejap tu, dekat kaki, kejap tu kat atas kepala. Masyallah =.='

eh tetibe rindu my bfs.

Haha damn ;D

mukh;) said...

tadi aku pon balik gak kgv tmankan safrizal jumpe cikgu n nmpk la krew2 ni...bape kali tah farid kamil lalu sebelah..saf siap salam n borak2lagi..hahah..saf gile excited

NadNod said...

ieeko : tula yg susah tu ;D memang tak reti duduk diam then nak kite bagi perhatian dekat die jea ^^

dah rindu dah? ;D cepat2, pegi meet them up! :) nanti susah dh nak hang out, semua busy je.

mukh : fuhh, kalau aku taw korang ade, aku ikut pegi kgv sekali! nak jumpe farid kamil. haha

AthirahSkinny said...

I want sugar glider tuuuuuuu :(( Mengidam dh kot nak beli benda ni tapi mahal hahaha

NadNod said...

same!! nak jugak sugar glider :( sbb mahal sangat je tak dapat beli ;'(

full of love,keyna said...

comel gilos sugar glider,farid kamil ? hehehe,hensem rasenye ;P

NadNod said...

taw takpe! memang comel. tapi mahal la, sekor rm250 tak silap -.-'

farid kamil dtg kgv, so nad jeles ;D