May 01, 2010

Eating disorder to Smile and Decision ❤

baru 2 hari dapat laptop dah menggelabah mintak kawan ajar bagaimana nak download torrent :'D finally dapat download movie secara percuma. no more online movies. ini dia movie yang saya categorize-kan sangat fun fun :')

i just love this kid. she's beautiful even dia kejam :O
dalam cerita ini dia dikenali sebagai anak yatim yang berasal dari Russia dan berumur 9 tahun. umur sebenar beliau ialahh 32, ada penyakit awet muda la ni :))

hobi beliau ialah membunuh.
target : goda ayah angkat sendiri -.-




part paling best ialah part Beyonce dan the obsessed girl bergaduh.
bukan gaduh cakar-cakar, main tendang-tendang punya :D





ingatkan cerita ini best. agak mengantuk.
mengisahkan seorang gadis berumur 14 tahun yang dirogol dan dibunuh oleh jiran di hadapan rumahnya sendiri. sampai pengakhiran cerita mayat dia tak ditemui. -.-"




cerita ni memang lawak :'D paling suka yang ini.
sebab ada DJ Qualls ^^





❤ DJ Qualls



saya suka online lama-lama. sebab tu mata rosak. bila dah nak dekat pukul 12malam, perut akan menggelabah nak makan snacks. selalunya buat milo/hotchoc makan dengan honey stars. disebabkan malam ini nampak macam banyak benda lain boleh makan...





saya suka chocolate ice-cream. ❤
chocolate the best.




berhenti letak gambar kejap, nak selesaikan tag yang tertangguh.
terima kasih AthirahSkinny sebab sudi tag saya ^^,




Sebab-sebab anda suka senyum :


**saya tak suka senyum selebar ini kerana saya rasa diri saya nampak hodoh**

saya bukan jenis suka beri senyuman. 1st impression orang yang baru pertama kali jumpa saya, mereka cakap saya jenis seperti garang/pendiam/pemalu/baik. dah kenal baru tahu ;D








1. kadang-kadang saya suka beri senyuman juga kepada stranger(perempuan) sebab saya tahu mereka akan senyum balik. bila senyuman saya dibalas, saya rasa suatu perasaan di dalam hati. bahagia macam cinta pandang pertama ;D

2. kadangkala saya senyum kerana khuatir kerana rupa saya yang masam.
tanpa secalit senyuman memang horrible. no no, tak baik masam-masam -.-'

3. sebab saya nak happy dan ceria. benci sedih :O








saya sendiri tidak tahu kenapa saya suka senyum (?)

dan saya ingin tag Keyna dan Shifa :)
sila click di sini untuk copy tag.
DONE. :)

..


.

..


..





..




..

nak tunjuk batang aiskrim saya makan tadi :D
its a M.
kebetulan dalam 5 batang aiskrim dalam
fridge dapat juga huruf M :')








yes, finally i made up my mind to choose Uitm instead of matrikulasi.
goodluck kepada kawan-kawan yang bakal masuk matrikulasi, aku berseorangan di rumah selama 2 bulan. mari rancang nak buat apa -.-'

bye matriks :')

11 comments :

mukh;) said...

la..uitm lak..penat ak baca ko nak msuk matrix ni..tetibe uitm...haha..xpe...btul kputusan tu kot..btw,....yg pling ak nk tanye..cmne ko donlod bykk gile movie shari ni???laju gile torrent kau

NadNod said...

haha :D sebab aku tak pasti pilihan aku tepat nak masuk matriks. rasa macam lebih baik masuk uitm ^^ ko masuk mane mukh?

aku download movie pukul 2,3 pagi la. sambil tgk, download movie lain. aku pn x taw kenape laju sgt -.-'

AthirahSkinny said...

Eh okay je senyum macam tu. :)

NadNod said...

okay la sgt ;D kalau gune camera sharp mmg hancur taw :P

de Picasso said...

yeah!! =]

NadNod said...

owh yeah :)

Ieda Zakaria said...

yeah uitm! jom penuhkan uitm.

TAPI dah tak datang pahang ni! hahaha
rosak plan nak pegi matrix weekend kidnap nad. hahaha :D

zulhilmi bdk blur said...

konpius nk tgok mn satu...
hihi

NadNod said...

ieda : yeah, jom serang uitm! haha ;D tulaaa, kidnap nad dekat melaka taw taw? haha ;D

zul : tgk ape? movie? ;D

Fie aka Tea said...

walaweh. hebat gile, dah pandai bertorrent. hee.
dh lame lak rasenye xdonlod. :(

NadNod said...

hehe, kawan ajar camne nak gune tu yang excited mendownload movie yang tak dapat tgk kat wyg tahun lepas ;p