May 19, 2010

❤ Emosi putus cinta.

sejak kebelakangan ini ramai yang meragui kebenaran status saya di-facebook. kadang-kadang gaya seperti putus cinta dan kadang-kadang gaya baru dapat cinta baru dan tengah bahagia. saya berjaya menipu segalanya. segalanya palsu. dalam banyak-banyak status saya post itu hanya 40% yang benar-benar betul apa yang saya rasa. kebanyakan merepek.

itu akibat saya suka layan lagu sentimental yaww -.- saya suka download lagu sedih. lepastu nak menjiwai lagu tu macam pernah berlaku dekat saya(*memang ada yang pernah berlaku pun). maka maka, tolong jangan percaya saya :D

saya tak bercinta dengan sesiapa.pelik, kenapa orang bertanya saya ada skandal(?). dan saya tahu ada yang men-stalk saya disini dan di facebook kerana 'mereka' ingin mendekati seseorang yang pernah menjadi seseorang yang sangat istimewa dalam hidup saya. saya tahu 'mereka' stalk tapi saya buat-buat tak nampak. mata saya ada dimana-mana. saya sebenarnya suka stalk orang tanpa sebab. lepastu dapat fakta yang saya tak patut tahu.



saya berjaya menyaksikan cerita I Hate Valentine's Day,
i cried at the end of the movie :'D

sudah lama saya tidak demam. sungguh. kali terakhir saya demam ialah pada malam 23December2009. saya masih ingat tarikhnya atas sebab-sebab tertentu. dan kini saya dilanda simptom putus cinta. **tak boleh bla.


saya tak pandai berjiwang. sungguh saya tak pandai nak show bertapa saya sayang seseorang itu. kalau saya cuba juga, memang hancur la ape yang saya describe. entah kenapa sejak dua menjak ini saya rasa segan nak luahkan perasaan. yang penting sekarang saya dah serik hadapi perasaan 'itu'. bila saya tak sedap hati, dada saya rasa sesak. rasa berdebar-debar and there it is. right in front of me. terpilu jiwa kejap.


apa-apa pun, saya dah jadi seronok duduk rumah dari keluar berjalan-jalan. seronok tahu ada orang nak message. seronok tahu ada sahaja orang yang kisah pasal saya. seronok tahu saya boleh main game puas-puas. seronok dapat tahu ada orang bersungguh-sungguh tahu perkara sebenar dari saya(??). seronok tahu ada orang sudi call. seronok tahu ada orang ajak date(ni tipu). seronok tahu ada banyak movie dah habis download. seronok tahu dapat layan movie barbie dengan cj7. seronok dapat breakfast di Mcdonald. seronok dapat tahu muka saya dah mula berjerawat(tanda saya muda lagi).

semua saya seronok. **ini bukan kes jumpe buah hati baru -.-

kadang-kadang, lagi baik kita jadikan perkara yang sedih itu sesuatu yang menggembirakan. sangat menipulah saya cakap orang ajak date xD saya tengah tunggu date dari Izzyan je.


saya sedang rindu. tapi saya ada masalah nak tunjuk sampaikan status facebook jadi merepek. macam gaya orang putus cinta sebab kekasih curang. padahal tak pun. bukan nak tarik perhatian orang. saya bosan. ok, selsema ini tidak mahu berhenti. saya bakal demam. demam sebab ape saya tak tahu. selalunya saya demam bersebabkan sesuatu yang menganggu jiwa xD

dah. stop talkingtyping nad. stop.




awak tahu tak awak comel?
sebab awak 233.
23rd March is my day. thank you :')


p/s : hachummmmmmm -.-'

2 comments :

de Picasso said...

get well soon!! jgn asyk tgk movie je, jga kshatan jgk..hehe =]

NadNod said...

hari ni tak demam. yay for me! hehe :P