May 07, 2010

Favourite Dislikes ❤

saya rasa saya tidak normal.
adakah normal suka benda yang orang tak suka? :O
mereka cakap saya punya taste sangat weird.
saya tetap suka ape yang tak ramai orang suka ;)


























Justin Bieber




saya rasa Justin Bieber itu comel.
walaupun ramai mengutuk dia. saya tetap suka dia. always. haha









Lagu ini paling favourite antara semua.








paling suka lagu ini :')





make a video of you crying over him.
who knows you might be lucky as her.
haha ;D







this is the parody for Justin Bieber's Song.











okay, end of story. saya tetap suka dia :P


6 comments :

ISMAWATIE said...

hai awak. blh tak nak tanye. camne awak letak icon yg comel2 dlm entry awak eh? yang love2 bessar tu..love2 kecik tu..bunga2...blh tak nak tau. if u dont mind la :) thanks

NadNod said...

hai :) icon tu saya carik kat certain websites. then saya ambil code dia dan paste dalam entry saya. same je care die macam post video kat entry mcm tu juga letak icon-icon tu semua :)

atiqahamni said...

suke lagu its gonna be one less lonely girl. menusuk kalbu tol -_______-++

NadNod said...

lagu tu pun nad suke sgt sgt :'D

shafara (Ŧ) said...

eh yg budak kecik tu LUCKY GILERR! dpt peluk justin awwww

NadNod said...

memang terlebih lucky :D